DECESE 

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpului nostru soț, tata, bunic și străbunic,

IOAN MAGHIAR,

la vârsta de 95 de ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, de la ora 13, la capela din satul Sânnicolau Român. Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa! Soția Irina, fiicele Florica, Viorica, Irina și Dana împreună cu familiile lor.

 

* Îndureraţi, ne despărţim de dragul nostru tată, socru şi bunic,

IOAN PRODAN.

Va rămâne mereu în inimile noaste. Stâlpul are loc azi, 22 februarie, ora 17.30, la Capela Orăşenească, iar înmormântarea va avea loc joi, 23 februarie, ora 13.00, de la Capela Haşaş, Cimitirul Municipal Rulikowski. Familia îndoliată: Marcel, Cătălin şi Carmen Prodan. 

 

* La despărțirea dureroasă de cea care a fost

ARETA BOGDANDI,

soție și respectiv mamă, transmitem sincere condoleanțe domnului Bogdandi Imi și fiilor Imi și Alexandru. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fam. Maria Haiduc. (3076)

 

* La plecarea la cele veșnice a celei care a fost buna noastră vecină 

ARETA BOGDANDI,

suntem alături de familia îndoliată și transmitem pe această cale sincere condoleanțe. Asociația de locatari, Oradea str. Independenței nr. 13. (3075)

 

* Cu adâncă compasiune ne alăturăm durerii familiei Beteg, în aceste momente de tristeţe pricinuite de pierderea celei care a fost mamă, soacră şi bunică,

ELISABETA BETEG.

Colectivul D.E.P. Bihor

 

* Suntem alături de mătușa noastră în aceste momente grele, când ne despărțim de unchiul nostru  

SAMUIL OROS.

A fost omul cu multă dragoste față de familie și de rudenii, un om deosebit și bun. Nu-l vom uita niciodată! Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa! Nepoatele Anderson Dora, Pontoș Mirela și Eleneș Corina cu familiile lor. (3079)  

 

COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu de recunoștință și neuitare la împlinirea a trei ani de la plecarea în eternitate a dragului meu frate 

ec. NISTOR HANGA.

Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică în Împărăția Sa. Sora Florica. (3077)