DECESE

 

* Cu lacrimi în ochi și inimile îndurerate ne despărțim de cea care ne-a fost iubită mamă, soacră, bunică și străbunică

FLOARE TĂȘĂDAN,

de 82 ani, fostă coafeză. Vei rămâne veșnic în sufletele noastre pentru bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat și ne-ai susținut mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormântarea va avea  loc joi, 25 iulie, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Fiul Marcel cu familia și fiica Ela cu familia. 

 

* Suntem alături de de voi Marcel și Ela și de familiile voastre și vă transmitem sincerele noastre condoleanțe, la despărțirea de verișoara și mătușa noastră

FLORICA TĂȘĂDAN.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace alături de cei buni și drepți. Tatiana Silaghi cu copiii și familiile lor. 

 

* Suntem alături de prietenii noștri Marius și Grațiela Cicortaș acum, la dureroasa despărțire de tatăl și socrul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mariana si Mircea Balaj.  (5243)

  

* Împărtășim durerea colegei noastre, asistent farmacie Claudia Groza, și ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente de tristețe și adâncă suferință la despărțirea de mult iubitul ei tată

VIOREL ILIES.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colectivul Farmaciei Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

 

* După o lungă și grea suferință, a plecat într-o lume, se zice, mai bună, colegul și prietenul 

prof. IOAN RADA

Președinte al Asociației Cultural-Patriotice „Pro Basarabia și Bucovina”-Filiala Bihor originar din Țara Moților, i-a călăuzit sentimentele patriotice, continuând și dezvoltând acțiunile predecesorului Ioan Groza. Dumnezeu să te odihnească în pace stimate amice. Sincere condoleanțe familiei. Prof. univ. dr. Mihai D. Drecin. (5241)

 

* Suntem alături de colegul nostru Bogdan Mircea Crișan, la durerea pricinuită de moartea mamei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace. Echipa FARMEXIM SA. (5242)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre soție și mamă

CLAUDIA DANIELA ZBÂRCE

(în vârstă de 52 ani). Înmormântarea va avea loc miercuri, 24 iulie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-i dăruiască pace, liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa cerească! Te vom iubi mereu. Soțul Eugen, fiul Vlad.

 

* A plecat la ceruri fiica mea, lumina ochilor mei

CLAUDIA DANIELA ZBÂRCE

(născută BOT), în vârstă de 52 ani. Mi-a rămas de la tine fiul tău iubit și nepotul meu Vlad, împreună cu ginerele meu Eugen. Îți promit, cât timp voi trăi pe pământ, nu-i voi părăsi niciodată. Dormi în pace, suflet bun și blând! Mama Florica.

 

* Cu regret ne luăm rămas bun de la colega noastră

CLAUDIA ZBÂRCE,

plecată prea repede dintre noi. Suntem alături de colegul Eugen și familia lui. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegele de la dep. R.U. TGIE.

 

* Îți împărtășim durerea prin care treci, Eugen, la despărțirea prematură de iubita ta soție,

CLAUDIA DANIELA ZBÂRCE.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Sincere condoleanțe. Angela și Ionică Bot.

 

* Sunt alături de prietena mea, Patricia Maria, la adânca durere pricinuită de pierderea fratelui drag,

ADRIAN STEGEREAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mirela Marc, cu familia.