DECESE 

 

* Suntem alături de nepotul și vărul nostru, Marcel Prodan și familia lui, în aceste grele momente când își iau rămas bun de la tatăl și bunicul lor drag,

 IOAN PRODAN.

 Dumnezeu să-l odihnească.  Fam. Aurel Buibaș, Macocian și Iovanica.

 

* Cu durere în suflet anunțam decesul dragului nostru fiu, soț, tată

MARCEL-ADRIAN VEREȘ

în vârstă de 59 de ani. Înmormântarea are loc azi, 24 februarie, orele 15.00, de la Capela Hașaș în Cimitirul Rulikovski. Va rămâne mereu în inimile noastre. Familia indoliată: Viorica, Dorina, Doru, Andreea și Sergiu.

 

* Nu mai ești unde ai fost până acum, dar vei fi întotdeauna în inimile noastre. Cu dragi amintiri și mulțumiri pentru viața petrecută alături de tine, ne luăm rămas bun de la soțul, tatăl și socrul

ZOLTAN KARLI ISTVAN.

Nu te vom uita niciodată. Familia.

 

* Dumnezeu a chemat la El sufletul ales al doamnei 

FLORICA FIREZ.

Te rugăm Doamne să o odihnești în pace în lumina și Împărăția Ta. Un gând de alinare și condoleanțe familiei îndurerate. Maria Sav cu familia. (3104)

 

* Suntem alături de familia Meseșan Alin și Sanda în aceste momente grele când se despart de cea care le-a fost mamă,

FLORICA FIREZ.

Un gând de alinare familiei îndoliate! Sincere condoleanțe! Familia Mateaș Moise și Crina.

 

* Cu profundă tristețe am aflat vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre, 

DANIELA-LIVIA INDRIEȘ.

Sincere condoleanțe, întreaga noastră compasiune pentru familia colegei noastre. Drum lin și odihnă veșnică, dragă 

DANA!

Colegii de la Farmexim S.A., Filiala Oradea. (3106)

 

* Cu durere în suflet anunțăm încetarea din viață, după o lungă și grea suferință, a celei care a fost

DANIELA INDRIEȘ,

mamă, noră, soră, cumnată și mătușă. Înmormantarea va avea loc luni, 27.02.2023, la Capela Hașaș, Cimitirul Municipal Oradea. Nu te vom uita niciodată! Fiul Andrei, sora Rodica cu familia și soacra Cornelia.

 

COMEMORĂRI

 

* Prezent și acum în gândurile noastre, după 18 ani, îi aducem un pios omagiu celui care a fost soț, tată și bunic

VIOREL BLAGA.

Amintirile lui sunt și vor rămâne mereu în inimile noastre. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. Soția Florica, fiica Anca și nepoata Andra-Bianca. (3056)

 

* Azi se împlinesc 30 de ani de când a plecat în veșnicie dragul nostru frate, cumnat și unchi

IOAN ZAHARIE.

Candela recunoștinței și dragostea noastră să îți vegheze somnul de veci. Să ai odihnă veșnică în Împărăția lui Dumnezeu. Mulțumim celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Fratele Mircea cu familia. (3064)

 

* Timpul ne fură ani și oameni dragi, dar niciodată amintirea lor. Ne învățăm doar să trăim cu durerea.

Oricâte zile au trecut

Și vor mai trece

Iubirea noastră îți va încălzi

Mormântul trist și rece.

Retrăim cu aceiași durere în suflete ziua tristă de februarie când ai plecat dintre noi bunul nostru soț, tată și bunic

VIRGIL PETRICA.

Dumnezeu să-ți așeze sufletul în Împărăția Sa. Nu te vom uita niciodată. Familia îndurerată. (3084)

 

* La data de 24 februarie 2023, comemorăm 33 de ani de la trecerea în neființă a celui care a fost modelul nostru de viață

ALEXANDRU PINTEA,

înalt funcționar al Statului Român „Cavaler al Ordinului Coroana României”, precum și a mamei noastre dragi,

MARIANA PINTEA

care ne-a părăsit mult prea repede, acum 43 de ani, lăsând un gol imens în urma sa. Dumnezeu să-i odihnească în pace. Nu-i vom uita niciodată! Fiul Victor Pintea și soția Beatrice. (3059) 

 

* Timpul, resemnarea și cuvintele, oricât ar fi acestea de înțelepte, n-au reușit să vindece, veșnica și marea noastră durere, nici azi la împlinirea celor 7 ani, de când MĂMICA și BUNICA noastră dragă

FLORICA BALA

doarme somnul liniștit al veșniciei. Simțim în suflet același gol imens, timpul nereușind să domolească dorul și lacrimile noastre. Ai fost bucuria și fericirea noastră, un suflet de o noblețe deosebită. Tristețea, suferința, dorul de tine, sunt o cruce greu de dus, dar știm că din înaltul cerului, chipul tău blând și iubitor, ne veghează. Sunt zile sau sunt nopți ... când vorbim cu tine... Îți spunem tot ce ne doare, ce greutăți sau bucurii ne-a dăruit viața. Tu ne asculți ... știu că ne auzi ... dar nu ne mai răspunzi. Ai știut să ne alungi supărarea cu o mângâiere, cu șoaptele tale ne-ai alintat, cu brațele ne-ai ocrotit, dar ... toate astea s-au terminat când ai plecat. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să dea chipului tău frumos, un înger, să ne poată atinge inimile, atunci când se rup de durere, de dor. Iubirea noastră pentru tine va dăinui dincolo de stele, de soare, de cer, de veșnicie, iar florile și lacrimile recunoștinței îți vor împodobi tristul mormânt pentru totdeauna. Mulțumim celor care, fie și pentru o clipă, îți vor cinsti memoria. Vă așteptăm să ne fiți alături, duminică 26 februarie, la Biserica Sfântul Duh Mângâietorul, Ioșia Nord (lângă Sala Sporturilor). Unica ta fiică Valentina și adoratul tău nepot Sergiu-Florin. (3103) 

 

* Lacrimile, tristețea și amintirile dragi sunt tot ce mi-a rămas la împlinirea a 6 săptămâni de la trecerea în neființă a scumpei mele soții

FLOARE PUȘCAȘ – MINA,

născută MLADIN. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 26 februarie la biserica din Gepiu. Dumnezeu să te odihnească alături de îngerii Săi. Fie-ți memoria binecuvântată! Te voi purta în suflet și rugăciuni pentru totdeauna. Soțul Gheorghe. (3105)