DECESE

 

* Cu tristețe în suflet am aflat vestea trecerii la cele veșnice a verișorului nostru

MARIUS CIURBA.

Dumnezeu să-i dea odihna veșnică. Transmitem sincere condoleanțe familiei. Verișorul Viorel Ciurba cu familia.

 

* Împărtășim durerea familiei la trecerea prematură la cele veșnice a verișorului nostru

MARIUS CIURBA

și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i dea odihna veșnică alături de cei drepți. Sincere condoleanțe. Verișorul Ciurba Victor cu familia.

 

* Ne despărțim cu durere în suflete de verișorul nostru

MARIUS CIURBA

și-L rugăm pe bunul Dumnezeu să-i vegheze liniștea de veci. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Verișorii Mărioara, Stelică și Alina Corlan.

 

* Vestea trecerii în neființă a nepotului nostru

MARIUS CIURBA

ne-a îndoliat sufletele. Dumnezeu să-l așeze de-a dreapta Sa, iar familiei să-i dea mângâiere și alinare. Unchiul Ciurba Ioan, cu familia.

 

* Cu durere în suflete anunțăm decesul celui care ne-a fost tată, socru și bunic

IOAN CHEREGI.

Înmormântarea va avea loc joi, 28 octombrie 2021, ora 13.00 de la biserica ortodoxă din satul natal Șușturogi. Dumnezeu să-l odihnească! Familia îndoliată.  (3890)

 

* Cu sufletul frânt de durere mă despart de iubitul meu soţ

PAŞCU BLAGA,

cel care mi-a fost sprijin şi îmbărbătare la bine şi la rău. Stâlpul are loc azi, 27 octombrie, ora 19.00, la Capela Orăşenească. Slujba de înmormântare se va oficia joi, 28 octombrie, ora 14.00, la Capela Orăşenească. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică, suflet bun! Soţia Blaga Cecilia. (3869)

 

* Gânduri de mângâiere şi sincere condoleanţe vecinei, Blaga Cecilia, la despărţirea de soţul iubit,

PAŞCU BLAGA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Fam. Florin şi Elena Mercea. (3870)

 

* Cu inimile zdrobite de durere anunţăm trecerea spre lumină a celui care a fost soţ, tată, socru şi bunic,

profesor PAVEL CORBA.

Cei care doresc să îşi ia rămas bun sunt aşteptaţi la slujba de priveghere din 28 octombrie, ora 17.00, la Capela Orăşenească şi vineri, 29 octombrie, ora 13.00, la slujba de înmormântare la Capela Haşaş, Cimitirul Municipal. Ne rugăm, bunului Dumnezeu, ca

PAUL

să primească odihnă veşnică, în Împărăţia Cerurilor. Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată. (3864)

 

* Profund îndurerați și triști, ne luăm rămas bun de la cel care a fost

prof. PAUL CORBA.

Un gând de alinare și mângâiere verișoarei Ibi și fiului Cristian cu familia. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Familia Hava Florian. (3883)

 

* În lupta cu boala necruțătoare, o inimă de mamă şi soție iubitoare a obosit și a încetat să mai bată. Sufletul iubitei noastre soții și mame,

MARIA BORSA-BOCIOC, 

de 64 ani, a trecut în veșnicie pentru a se alătura îngerilor, lăsând în urmă un gol nemăsurat și o durere imensă. Înmormântarea va avea loc joi, 28 octombrie, ora 13.00, în Hidișelul de Sus, Capela Cimitirului. Dumnezeu să o odihnească în pace! Soțul Ioan Dorin și fiul Mihai Cristian. (3872) ATENȚIE FOTO

 

* Ne luăm rămas bun de la iubita noastră verișoară,

MARIA BORSA BOCIOC,

acum când pleacă în veșnicie. Dumnezeu să-i odihnească sufletul blând și celor dragi să le aline suferința. Nelu, Hilde, Daniela, Cornel, Claudiu, Andreea și Fabienne.

 

* Un gând de mângâiere pentru voi, Mihai și Doru, în aceste momente grele când o conduceți pe ultimul drum pe cea care a fost

MARIA BORSA,

mamă și soție devotată. Sincere condoleanțe! Irina Miclău, Crina și Daiana.

 

* Sunt alături de voi, Mihai și Doru, cu un gând și o mângâiere, acum când cea care v-a fost mamă și soție,

MARIA BORSA,

 a trecut în neființă. Dumnezeu să o odihnească-n pace! Verișorul Ioan Miclău.

 

* Vestea trecerii în neființă a celei care a fost

MARIA BORSA

a venit ca un trăznet. Suntem alături de voi, Mihai și Doru, în aceste momente grele. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Verișoara Florița, Camelia, Andrada și Ciprian.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Puștea Adrian, la marea durere pricinuită de trecerea în veșnicie a tatălui său. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colegii de serviciu de la AJF Bihor-Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice. (3875)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Kiss Ioan, în marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească! Sincere condoleanțe! Colectivul S.C. Drumuri Orășenești S.A. (3876)

 

* Cu tristețe și durere în suflete ne despărțim de vecina noastră

IDA KISS.

Dumnezeu să-i vegheze odihna veșnică! Fam. Petrica Costel.

 

* S-a stins din viaţă

ANA HORA,

la vârsta de 78 ani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc în data de 28 octombrie 2021, ora 13.00, la Capela Haşaş. Din partea cumnatului Hora Ioan şi a nepoţilor Dan şi Marcel.

 

* Cu durere în suflet am primit vestea trecerii în neființă a celui care a fost

SIMION PORCOLAB,

frate, cumnat și mai ales unchi iubitor, la numai 69 ani. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Sora Irina, cumnatul Ioan, nepoții Ramona și Radu cu familiile. (3877)

 

* Suntem alături de colega noastră, Gabriela Popa, în aceste clipe de grea încercare pricinuite de pierderea mamei dragi

FLORICA MAGHIAR.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colectivul O.J.P. Bihor.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru soț, tată,

TEODOR TIBERIU FLORIAN GABOR,

în vârstă de 60 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 29 octombrie 2021, ora 11.00, Capela Orășenească. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată: soția Ioana Florica, fiica Oana Roxana, fiul Teodor Lucian.

 

* S-a stins o viață de om,

ISTVAN VAJNA.

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum, când am aflat că ființa atât de dragă ție a plecat pentru totdeauna. În aceste clipe grele suntem alături de tine, Zita, la pierderea ființei dragi. Sincere condoleanțe! Foștii colegi din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea. (3881)

 

* Cu sufletele îndurerate și plini de lacrimi vă anunțăm că sufletul minunat și plin de bunătate a celei mai iubite ființe de pe pământ, mama, soacra, bunica și străbunica

FLOARE BĂICAN,

din satul Tria, s-a ridicat la cer. Chipul ei drag și iubirea cu care ne-a înconjurat vor rămâne veșnic în inimile noastre. Înmormântarea va avea loc joi, 28 octombrie 2021, ora 13.00, în satul Tria. Elisabeta, Mihai, Voichița, Neli și Patricia. (3884)

 

* Suntem alături de familia Chifor Elisabeta și Mihai, la despărțirea de draga lor mamă și soacră

FLOARE BĂICAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie. Fam. Bele Gheorghe. (3885)

 

* Suntem alături de nașii noștri, Pop Radu, Nina și Niky, la marea durere pricinuită de dispariția fulgerătoare a tatălui, socrului și bunicului lor drag

LEONTIN POP.

Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Goncan Călin, Andrea și Renata. (3887)

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Ramona Cheregi, acum la ceas de grea încercare când sufletul mult iubitei sale mame,

COMAN RODICA

a plecat prea timpuriu spre lumina cea veșnică. Dumnezeu să o odihnească și să mangâie familia îndoliată. Ramona, să-ți fie nădejdea mai tare decât durerea! Colegele din cadrul Serv. Contabilitate Publică de la Primăria Municipiului Oradea.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc patru ani de lacrimi şi durere de când l-am condus pe ultimul drum, fără întoarcere, pe bunul şi iubitul nostru soţ, tată, socru şi bunic

IOAN MARŢI.

Deşi patru ani au trecut

Suntem aceeaşi ca la început

Îţi punem flori şi lumânări pe-al tău mormânt

Lumânări stropite cu lacrimi şi mult amar,

Dar totu-i în zadar.

Moartea crudă nu alege

Tot ce-i mai frumos şi bun culege.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică! Soţia Mărioara, fiul Marinel cu soţia Anca, fiica Daciana cu soţul Mircea şi dragii tăi nepoţi, Andreea, Anthoni şi Aron. (3828) 

 

* Un an trist de la trecerea în veşnicie a celui care a fost

ec. IOAN MOISA,

născut în Popeşti.

„Vei fi de-a pururi pomenit

În gând şi rugăciune,

Atât de mult ne-am preţuit

Că nu putem spune”.

Pentru bunătatea şi respectul tău rămâne neuitarea. Dormi în pace, suflet bun! A ta doamnă Viorica. (3865)