DECESE

 

* ”Bun este Domnul pentru omul care-l caută”.  (Plâng 3,25)

ERZSEBET BIRO,

KATALIN FELFOLDI,

JULIANNA MUDORA,

ANNA KULCSAR.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* O inimă mare a încetat să mai bată, un suflet bun s-a înălțat la cer, îmi iau rămas bun de la cel care a fost dascăl și om desăvârșit, mentor al multor generații de sportivi,

prof. VASILE POPA.

Un gând de alinare verișoarei mele Florica și nepoților Marcel și Sorin. Nepotul Ardelean Florin, din SUA. (1506)

 

* Cu sufletul îndurerat sunt alături de sora mea Florica și nepoții mei, Marcel și Sorin, la moartea celui care a fost soț, tată și bunic,

prof. VASILE POPA.

Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Cumnata văd. Simoc Maria. (1507)

 

* Suntem alături de mătușa Florica și verișorii noștri, Marcel și Sorin, la marea durere pricinuită de pierderea soțului și tatălui lor drag

prof. VASILE POPA.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa! Nepoata Eugenia Ladar cu soțul Călin, copiii Călin și Maria. (1508)

 

* Împărtășim durerea colegului nostru Sorin Popa, în aceste momente de mare tristețe la despărțirea de tatăl său,

VASILE POPA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și sincere condoleanțe. Colectivul Departamentului de Electronică și Telecomunicații, Facultatea IETI. (1493)

 

* Suntem alături de colegul nostru, șef lucrări dr. Popa Sorin, în aceste momente grele în care tatăl lui drag

VASILE GH. POPA

s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Prof. univ. dr. Sorin Curilă și prof. univ. dr. Mircea Curilă. (1502)

 

* Un ultim omagiu și o veșnică amintire pentru

prof. VASILE POPA,

din partea prietenelor lui: prof. Lucia Cociubei, Rodica Filip și Aurica Ban. (1516)

 

* Am aflat cu tristețe că distinsa doamnă inginer

MAGDALENA OPREA

a încetat din viață-București. A fost un om, un prieten model. A fost un far călăuzitor pentru foarte multe generații de ingineri. Înmormântarea a avut loc în municipiul Bârlad. Veșnică amintire. Dumnezeu s-o odihnească în liniște și pace. Prietenii: Madela Baciu, Zărnescu Viorica, Lia Albuțiu, Cornelia Tăutu, Pavel Mercea. (1510)

 

* Trist, incredibil, dar adevărat…soțul și tatăl nostru drag

PETRU POPA

nu mai este printre noi. A trăit 72 de ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 6 decembrie, orele 13.00, în localitatea Poiana de Vașcău, de la nr. 111. Te vom căuta și nu te vom găsi, te vom striga și nu vei veni. Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică! Soția Sofia cu fiicele Florica și Lenuța, în veci nemângâiate.

 

* Un sincer gând de alinare pentru colega noastră Lenuța Popa în aceste clipe grele și pline de durere când se desparte de tatăl său drag. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe întregii familii din partea colectivului BRD.

 

* Cu durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a scumpei noastre mame, bunici și străbunici

MARIA BOIȚ.

Înmormântarea va avea loc vineri, 6 decembrie 2019, ora 13.00, de la Capela din satul Petreasa, comuna Remetea. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fiica Tal Mărioara și soțul Petru, nepoții Marius și Adrian cu familiile. (1497)

 

* Suntem alături de cuscra noastră, Tal Mărioara, la marea durere pricinuită de moartea mamei sale. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familia Morar Viorel și Eleonora. (1498)

 

* Sincere condoleanțe nepoatelor și verișoarelor noastre Morar Emilia și Maghiar Mihaela, acum când se despart de mama lor dragă

ECATERINA LĂZUREAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sora Negrău Floare și verișoara Dana Moca, cu familia. (1494)

 

* Suntem alături de familiile Buibaș și Milaș, în aceste momente grele, la despărțirea de dragul lor

SORIN BUIBAȘ.

Le transmitem un gând de alinare și sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul Dept. Inginerie - Plastor S.A

 

* Cu durere în suflet ne despărţim de dragul nostru frate şi unchi

DUMITRU VIDICAN.

Te-ai retras liniştit în lumea celor buni şi drepți. Dumnezeu să te odihnească şi să-ți vegheze somnul de veci. Un ultim omagiu din partea surorii Doina Borza şi a nepoatelor Sanda Misaroş cu familia şi Stanca Niţă cu familia. (1501)

 

* Ne-ai lăsat cu sufletul pustiu și cu lacrimi în ochi, dragul nostru

DUMITRU VIDICAN.

Sunetul divin de clopot ce răsună tainic o să ne amintească mereu de tine. Nu am crezut că vei pleca atât de repede dintre noi. Odihnește-te în pace; drum lin către o lume mai bună. Vărul Stoie Ioan cu familia, familia Mărcuț Sebastian. (1495)

 

* Cu profundă tristețe ne despărțim de cel care a fost unchiul și cumnatul

DUMITRU VIDICAN.

Dumnezeu să-i ierte păcatele și să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași multă mângâiere. Oana, Rareș și Florica Vidican. (1518)

 

* Cu inimile îndurerate ne despărțim de dragul nostru bunic, străbunic și socru

col. GHEORGHE VÂRVOREANU,

în vârstă de 92 ani. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc vineri 6 decembrie 2019, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Nu te vom uita niciodată suflet drag și bun! Nora Ioana, nepoții Adriana și Constantin, Sandu și Persida, strănepoții Bogdan, Denis și Șerban. (1503)

 

* Îndurerați și neputincioși ne despărțim de mătușa noastră

GEORGIANA PAVEL.

Suntem alături de verișorii noștri Sorin și Dan Pavel, împreună cu famiile lor, în aceste tragice momente și îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletele lor sfâșiate de durere. Amintirea bunătății și generozității mătușii

GINA

ne va însoți mereu. Dragă mătușă, Dumnezeu să te ierte și să te odihnească! Îndurerate, familia Toboșaru Nicolae și Dorina și familia Toboșaru Mihai și Lidia.

 

* Cu profundă durere în suflet, anunț trecerea în neființă a celui care mi-a fost tată,

DUMITRU VIDICAN.

Nu te voi uita niciodată. Cu regrete, fiica Roxana Vidican. Stâlpul va avea loc la Capela Cimitirului Sântandrei, joi, 5 decembrie, ora 18.00, iar înmormântarea, vineri, 6 decembrie, de la ora 14.00. Odihnă veșnică și un drum lin.                   

 

* Cu durere în suflet a sosit clipa în care mă despart de tine, scumpul meu partener,

DUMITRU VIDICAN.

Voi rămâne veșnic îndurerată. A ta, Babi. Stâlpul va avea loc la Capela Cimitirului Sântandrei, joi, 5 decembrie, ora 18.00, iar înmormântarea, vineri, 6 decembrie, de la ora 14.00.       

                                                            

* Sunt alături de tine, draga mea Roxana, în aceste clipe grele când

TATI

pleacă din această lume. Dumnezeu să-l odihnească, iar pe tine să te mângâie. Mama.

 

COMEMORĂRI

 

* Greu de acceptat că în 8 decembrie sunt 3 ani de când ai plecat! Ești prezentă mereu în sufletele, gândurile și vorbele noastre, draga noastră mamă,

OTILIA STĂNICĂ.

Dumnezeu să te țină în Lumina Lui! Ioana, Ruxandra, Cora, Tinel, Nelu. (1468)

 

* Când ne-ai părăsit dragul nostru drag, mai erai doar o flacără abia pâlpâindă... Azi, când cortina neatinsei noastre dureri, e între noi, ești o uriașă flamă, ce ne scaldă și ne luminează viața. Neiutarea... Ești cu noi, vei rămâne cu noi, pentru totdeauna dragul nostru drag,

MOISE LETEA.

Familia. (1492)

 

* După o lungă și grea suferință, la 5 decembrie 2006, a trecut în neființă draga și scumpa

DANA HERȚA.

Îl rog pe bunul Dumnezeu să aibă în grijă în ceruri sufletul ei bun, alături de sufletul mamei sale

ANA.

Mereu îndurerat tatăl Ioan. (1509)