DECESE

* „ Te strigăm printre morminte

Să vii o clipă înapoi

Zadarnic, bucuriile sunt sfinte

Nu se petrec aici la noi”. 

MAGDOLNA REVI,

ELENA ROTTER.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* O rugăciune, flori și gândurile noastre de neuitare sunt tot ce-i putem oferi celei care a fost prietena noastră dragă

LENUȚA PUȘTEA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Familiei gând creștinesc de mângâiere. Aurica Sasca și Luci Sarca. (1823)

 

* Cu ochii plini de lacrimi şi inimile împietrite de durere anunţăm încetarea din viaţă, după o lungă şi grea suferinţă a multiubitului nostru soţ şi tată,

NELU BOT,

de 52 de ani, din Bălnaca. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie 2018, ora 13.00, în Bălnaca de la nr. 9. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Veşnic îndureraţi, soţia Aurelia şi fiul Răzvan. (6674)

 

* Suntem alături de voi, Aurelia şi Răzvan, în aceste momente grele în care îl conduceţi pe ultimul drum, pe cel care v-a fost un soţ şi tată iubitor,

NELU BOT.

Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-l aibă în sfânta Sa Pază, iar pe voi să vă mângâie şi să vă întărească. Odihnească-se în pace. Verişoara Viorica Miron cu familia din Oradea. (6675)

 

* S-a stins din viaţă sub privirile noastre neputincioase, iubita noastră mamă şi bunică,

MARIA BURTIC,

la vârsta de 75 de ani. Chipul ei blând şi frumos va rămâne o amintire de neşters pentru noi. Acum, la despărţirea de ea, îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, alături de cei dragi ei. Înmormântarea va avea loc în data de 10 noiembrie 2018, ora 12.00, în satul Şumugiu. Cât ai trăit te-am iubit, cât vom trăi te vom plânge. Cu durere în suflete, fiicele Mariana şi Florina, fiul Nicuşor cu familiile.

 

* Îmi iau rămas bun de la cea care mi-a fost soră,

MARIA BURTIC.

Bunul Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul în Împărăţia Sa. Sora Irina Terean cu familia. (6664)

 

* Un ultim rămas bun de la cel care a fost vărul şi unchiul nostru

FLORIAN POPOVICI.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate. Vărul Aurel Codila şi fiica Claudia, cu familia.

COMEMORÃRI

 

* Pătrându-i neștearsă amintirea, aducem un pios omagiu de prețuire, dragoste și neuitare la împlinirea a trei ani de când a trecut la cele veșnice dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

ing. IOAN MICOVSCHI,

fost director general la Chimprestor S.A. Oradea. Dragostea lui rămâne veșnic în inimile noastre. Ne amintim zilnic de chipul și vorbele înțelepte, de sfaturile bune și umorul cu care ne-a înconjurat. Pentru tot îi vom fi mereu recunoscători și-i vom cinsti memoria. Recunoștință celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire va avea loc dumnică, 11 noiembrie 2018, ora 13.00, la Biserica din str. Louis Pasteur. Dumnezeu să-i dăruiască odihna binemeritată. Familia. (1821) 

 

* Cu aceeași durere în suflete și dor nemărginit, retrăim despărțirea, în urmă cu trei ani, de bunicul nostru drag

IOAN MICOVSCHI (BUNU).

Sufletele noastre păstrează vie amintirea dragostei și dedicării sale. Ne-a fost alături în clipe de bucurie și tristețe. Ne vom aduce aminte cu prețuire și respect de dragostea fără margini și de grija pe care ne-a arătat-o de-a lungul copilăriei și adolescenței noastre. Te vom iubi mereu și ne vom închina în fața înțelepciunii tale. Dumnezeu să-ți dea odihna binemeritată. Nepoții Sergiu și Paula. (1822)

 

* Amintiri dragi, lacrimi, multã durere în suflete şi un dor nestins este tot ce a rãmas acum, de când în urmã cu un an, un suflet minunat, plin de dragoste şi bunãtate s-a înãlţat la cer, mai aproape de Dumnezeu, dragul nostru soţ, tatã şi bunic,

COSTICÃ MIHAI BALINT.

Vei rãmâne mereu în inimile noastre şi fiecare lumânare pe care o vom aprinde îţi va spune cã te vom pãstra mereu în suflet. Parastasul de pomenire va avea loc duminicã, 11 noiembrie, ora 12.00, la Biserica „Sf. Pantelimon” din capãt Nufãrul. Soţia Angela, împreunã cu copiii şi nepotul. (6622) 

 

* Se împlineşte un an de la tragica despãrţire de dragul nostru fiu, frate şi cumnat,

COSTICÃ BALINT.

Nu te-am uitat şi nu te vom uita niciodatã. Dormi în pace, suflet bun. Mama Cristina, fratele Viorel cu soţia Victoria şi cumnata Irina Balint. (6623)

 

* O clipã de aducere aminte, dragoste, preţuire şi recunoştinţã pentru dragul nostru frate şi unchi,

COSTICÃ BALINT,

la împlinirea unui an de la trecerea la cele veşnice. Te vom pãstra mereu în gândurile noastre. Sora Valerica Mudura, nepoata Cristina cu copiii,

nepoata Nicoleta cu familia. (6624)

 

* Suntem alãturi de mãtuşa Angela şi de verişorii, Adi cu familia, Ioana cu familia, acum când se împlineşte un an de la trecerea la cele veşnice a

unchiului drag,

COSTEL BALINT.

Va rãmâne mereu prezent în gândurile noastre. Nepoatele Mihaela cu soţul Ciprian şi Mara, Anca cu soţul Cãlin şi copiii Maisa şi Leon. (6625)

 

* Sunt alãturi de verişoara Angela cu copiii, acum când se împlineşte un an de la trecerea în eternitate a verişorului nostru,

COSTEL BALINT.

Dumnezeu sã-l odihneascã în pace! Verişoara Balajiu Livia. (6626)

 

* Tu ai plecat, noi am rãmas cu adâncã durere în suflete. Anunţãm

parastasul de 6 sãptãmâni a scumpei noastre,

ELENA INDRIEŞ.

Dumnezeu sã te aibã în paza Sa! Parastasul va avea loc în 11 noiembrie, ora 11.00, la Biserica din Tilecuş. În veci îndoliatã, familia: soţul Ioan, fiica Monica, nepoatele Daiana şi Patricia şi ginerele Ovidiu. (6636)

 

* Trecerea timpului nu va putea şterge niciodatã durerea, tristeţea şi dorul din sufletul meu, de când în urmã cu 40 de zile ai trecut la cele veşnice, draga mea prietenã,

ELENA INDRIEŞ.

Acum realizez cât de bogatã am fost, cât timp mi-ai fost alãturi şi m-ai susţinut în necazul meu, iar astãzi în lipsa ta mã simt foarte sãracã, om bun ce ai fost. Pentru tot ce ai fãcut pentru mine îţi mulţumesc şi-l rog pe bunul Dumnezeu sã-ţi dãruiascã odihnã veşnicã şi binemeritatã în Împãrãţia Sa, iar celor care îţi vor dãrui o clipã de aducere aminte, recunoştinţã şi mulţumiri. Gabi Stoia. (6637)

 

*  Se împlinesc şase luni de la dureroasa despãrţire de tine, draga noastrã soţie, mamã, soacrã şi bunicã,

înv. MARIA TODERICI.

Dumnezeu sã-ţi dea odihnã veşnicã. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbãtã, 10 noiembrie, ora 9.00, la Biserica „Sf. Spiridon” lângã Spitalul Municipal Rogerius. În veci nemângâiaţi, soţul Teodor, fiica Delia, ginerele Adrian şi nepoata Bianca. (6673)

 

* Cu imens dor în suflete, cu lacrimi care ne inundã ochii la fiecare amintire, comemorãm un an de la decesul dragului nostru soţ şi tatã,

RADU GÂRBA.

Vei rãmâne mereu viu în sufletele noastre şi ale celor care te-au cunoscut. Nimeni şi nimic nu va şterge amintirile frumoase care ne-au legat. Slujba de parastas va avea loc sâmbãtã, 10 noiembrie, de la ora 9.00, la Biserica Tei din Oradea. Mulţumim celor care ne-au fost şi sunt alãturi de noi, la ceas de mare durere. Pãrinţii, fratele, Ramona, Mihai şi Maria. (6644)

 

* S-au scurs 11 ani de dor şi durere de când fiica şi mama,

ALINA MIHUŢA,

născută FLOREA, a trecut la cele veşnice. Bunul Dumnezeu să te odihnească în Împărăţia Sa! Te vom plânge cât vom trăi! Mama Maria şi fiica Mara. (6661)

 

* O zi tristã de aducere aminte, de când în urmã cu un an a plecat pentru totdeauna, scumpa mea soţie,

LIVIA MIHELE,

lãsând în sufletul meu un gol imens. Amintiri dragi, dor nespus şi multe lacrimi, sunt tot ce mi-au rãmas. Soţul Gavril. (6464)

 

* La trecerea unui an de la plecarea neaşteptatã a scumpei noastre mame, soacre şi bunici,

LIVIA MIHELE,

suntem cu sufletele pline de tristeţe şi durere, lãsându-ne într-o rememorare a clipelor minunate, pe care le-am petrecut împreunã. Draga noastrã mamã, soacrã şi bunicã,

LIVIA,

dormi în pace în Împãrãţia lui Dumnezeu. Ai fost un suflet generos. Fiul Adrian, nora Florica şi nepoata Anamaria Bianca. (6465)

 

* A trecut un an de când a plecat dintre noi, draga şi scumpa noastrã sorã şi mãtuşã,

LIVIA MIHELE.

Nu vom uita niciodatã frumuseţea chipului şi nici hãrnicia, curajul, tenacitatea, iubirea şi devotamentul pentru familia ei dragã. Rãmâne veşnic în inimile şi în amintirile noastre. Ne rugãm bunului Dumnezeu pentru odihna sufletului ei în pace şi iertare. Sora Silvia Morar şi nepoata Livia Romanu, cu familia. (6466)

 

* Se împlinesc 6 luni de la despărţrea de cea care a fost draga noastră cumnată şi mătuşă,

FLOAREA MARTA.

O rugăciune, o floare, o lumânare este tot ce îţi mai putem oferi, la tristul mormânt. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie 2018, ora 9.30, la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului”, str. Negruzzi. Nu te vom uita niciodată. Cumnatul Mihai Vlaicu, nepoata Mihaela cu soţul Mihai şi nepoata Ioana cu soţul Florin. (6627)

 

* La împlinirea unui an de când ne-a părăsit, ne aducem aminte cu dragoste şi dor nesfârşit de cea care ne-a fost soţie, mamă, soră şi bunică,

prof. IULIANA PISTOL.

Sperăm că ai găsit un loc mai bun şi că veghezi în continuare asupra noastră cu aceeaşi grijă şi iubire din timpul vieţii. Nu te vom uita niciodată! Cu sufletele îndurerate, familia. (6596)

 

* Timpul nu reuşeşte să şteargă amintirea părinţilor, bunicilor şi străbunicilor,

MARIA INDRIE,

6 luni de la deces,

TEODOR INDRIE,

2 ani,

ANA BLEJAN,

11 ani,

IOAN BLEJAN,

35 ani.

Dumnezeu să-i odihnească în pace! Mărioara, Romulus, Marius, Tamara şi Izabela Blejan. (6629)

 

* Cu lacrimi în ochi şi durere în suflete comemorăm 12 ani de la trecerea în eternitate a iubitei noastre

GIZELA VARGA.

Păstrăm vie în inimile noastre amintirea chipului frumos, drag şi bunătatea sufletului tău. Pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm veşnică neuitare. Bunul Dumnezeu să te aibă în paza Sa! Soţul Viorel, fiicele Camelia şi Laura, cu familiile lor. (6649)

 

* Reamintim celor care l-au cunoscut, apreciat și iubit că sâmbătă, 10 noiembrie, se împlinește un an de când a trecut în veșnicie iubitul nostru soț, tată, socru și bunic,

PETRU STURZ,

din Tinăud. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet imens s-a ridicat la ceruri, spre veșnicie. Amintirea lui va rămâne veșnică în inimile noastre. Soția Florica, copiii Dalia și Ciprian, ginerele Traian, nora Fabiola și nepoții Bogdan, Răzvan, Rebeca, Raisa și Adonis.

 

* Se împlinesc 11 ani de la despărţirea de bunul şi iubitul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

IOAN NEGRUŢ.

O rugăciune, o floare, o lumânare este tot ce îţi mai putem oferi, la tristul mormânt. Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică. Familia îndurerată. (6660) 

 

* Au trecut 20 de ani de la dureroasa despărţire de dragul nostru soţ, tată şi bunic,

prof. univ. GHEORGHE S. NADIU.

Dumnezeu să-l odihnească. Familia. (6662)

 

* În 11 noiembrie 2018, se împlinesc 40 de zile de când soţul şi tatăl,

ALEXANDRU BADEA,

a plecat pe drumul fără întoarcere. Trecerea timpului nu aduce uitarea ci adânceşte şi mai mult durerea şi dorul nespus acum când îi mai putem aduce o rugăciune, o floare, o lumânare. Dumnezeu să te aibă în paza Sa. Parastasul de pomenire va avea loc în 11 noiembrie 2018, ora 11.00, la Biserica Sf. Gheorghe din Curtea Spitalului nr. 6, din Oradea, pe str. Louis Pasteur (Spitalului), nr. 26. Mica, Ducu, Elena, Lica. (6665) 

 

* Nici lacrimile, nici durerea, nimic nu e de-ajuns să schimbe-n mângâiere timpul care trece trist de când în urmă cu un an, viaţa ne-a despărţit pentru totdeauna de unicul nostru fiu şi nepot,

RADU CĂTĂLIN BOGDAN,

în vârstă de 27 de ani. Ai plecat precum o stea ce ne-a luminat vieţile şi vei străluci veşnic în amintirea noastră. Fiecare lucru ne aminteşte de tine şi îndureraţi îţi şoptim numele şi ne rugăm pentru sufletul tău bun. Am fi vrut măcar încă o dată să îţi spunem cât te iubim. Mama Otilia, tata Teodor şi bunicul Iosif. (6666)