Berbecul

Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie prea bună. Întrucât șansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă. N-ar fi rău să vă ascultaţi şi partenerul de viaţă.

Taurul

Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea. Astăzi, orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile dumneavoastră sunt deosebit de profunde. Persoana iubită vrea dovezi de dragoste pe care ar fi bine să i le arătaţi.

Gemenii

Relaţia cu prietenii va fi prioritară pentru dumneavoastră, căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta. Din activităţile extraprofesionale vă veţi alege cu nişte bani pe care îi veţi folosi pentru Sărbători.

Racul

Comunicarea cu cei din jur evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această zi destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Dacă aveţi de obţinut o aprobare, lucrurile vor evolua mulţumitor.

Leul

Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Veţi reuşi o tranzacţie care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate.

Fecioara

Veţi avea parte de o zi agitată, în care proiectele iniţiale trebuie amânate. Va trebui să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei zile atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten de încredere.

Balanţa

Se pare că astăzi cei din jur vor fi puşi pe critică. Ar fi bine să recunoaşteţi că aţi greşit. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special, dar înainte de a o accepta ar trebui să o studiaţi cu simţ de răspundere. A sosit vremea să lămuriţi şi câteva probleme de familie.

Scorpionul

Aveţi unele realizări, dar proiectele dumneavoastră vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a zilei veţi avea un câştig oarecum neaşteptat.

Săgetătorul

În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită. Pe cât posibil evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă dacă doriţi să aveţi o zi liniştită. Deşi şansa pare de partea dumneavoastră, evitaţi să vă asumaţi riscuri de orice fel.

Capricornul

Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine totuşi să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi absolut nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr.

Vărsătorul

Ar fi bine ca astăzi să faceţi ceva pentru a stabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul dumneavoastră. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va tenta.

Peştii

De energie fizică nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu aţi putea cere sfatul unei rude apropiate. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol.

ARIADNA