Berbecul
Sunteţi decis să terminaţi o activitate începută mai demult, pentru casă. Puteţi beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui să îi suportaţi sfaturile insistente. Aveţi grijă să nu se ajungă la ceartă! Spre seară s-ar putea să vă viziteze un prieten bun.

Taurul
Aveţi tendinţa să vă dedicaţi total muncii şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Acordaţi mai multă atenţie familiei. După-amiază vi se propune să intraţi într-o afacere. Ar fi bine să nu vă grăbiţi, pentru că există riscul unui eşec.

Gemenii
Cu sprijinul financiar al unei rude vă puteţi îndeplini dorinţa de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic. Este o zi favorabilă investiţiilor şi întâlnirilor cu prietenii, dar nu vă neglijaţi partenerul de viaţă!

Racul
Ar fi bine să nu vă planificaţi treburi importante pentru astăzi, pentru că este puţin probabil să vă puteţi respecta programul. Dimineaţă aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă.

Leul
Sunteţi hotărât să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. După-amiază vă simţiţi foarte bine într-o vizită la prieteni, unde vă aflaţi în centrul atenţiei. Fiţi diplomat şi evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Fecioara
Aveţi succes în afaceri şi în activităţile pentru cămin. Ţineţi seama şi de părerile unui bărbat mai în vârstă. Nu începeţi prea multe treburi deodată. Seara vă vizitează un prieten cu care nu v-aţi mai văzut de mult.

Balanţa
Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxaţi mai mult. Sunteţi tentat să cheltuiţi prea mult în interes personal. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră sentimentală.

Scorpionul
S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Nu vă descurajaţi. Pur şi simplu nu este o zi bună pentru afaceri. Pentru că e weekend, aveţi ocazia să petreceţi mai mult timp cu persoana iubită.

Săgetătorul
Reuşiţi să faceţi schimbări radicale în viaţa dumneavoastră, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri.

Capricornul
Primiţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi vă faceţi planuri de viitor cu partenerul de viaţă. Nu începeţi decât ceea ce sunteţi sigur că puteţi termina. Spre seară, s-ar putea să aflaţi despre o rudă că vă vizitează.

Vărsătorul
Sunteţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi răbdare, veţi reuşi. Aveţi şanse să faceţi schimbări în casă, spre bucuria partenerului de viaţă. Fiţi mai atent la cheltuieli! Trebuie să vă odihniţi mai mult.

Peştii
Aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă ajută. După-amiază s-ar putea să întâmpinaţi probleme de natură birocratică. Ar fi bine să vă bazaţi pe intuiţie.

ARIADNA