Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să revedeți niște prieteni care sunt dornici să vă scoată la masă, la cafea și să povestiți ce-ați făcut de sărbători. Aveți multe planuri la care veți lucra de zor. Unele proiecte sunt în fază incipientă, iar altele sunt avansate. Mai lucrați la retușuri.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să alegeți o variantă lejeră de a petrece timpul liber, iar dacă vă duceți la serviciu o să lăsați treburile complicate pentru altădată. Întrevedere cu cineva care vrea să vă intersectați la treabă, să puneți pe picioare o afacere de care o să fiți încântați, c-o să vă aducă profit anul acesta.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se poate să vă alăturați unui grup ca să lucrați la ceva care să vă aducă bani și să vă faceți și un nume, dacă n-ați reușit pană acum. Poate dați o fugă prin împrejurimi la prieteni sau la rudele care vă așteaptă să ciocniți și cu ei un pahar de ceva, să cinstiți noul an.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate vă gândiți să investiți banii din bancă și să rezolvați problemele familiei, să luați ce v-ați propus mai demult. O s-aveți posibilitatea să strângeți niște bani și să vă schimbați mașina, să călătoriți în străinătate, să plătiți niște cursuri care să vă aducă satisfacții morale.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate să vă intre ceva bani în cont și poate faceți o masă mare în familie ca să vă bucurați de sărbătorile de azi și de mâine. Vă bucurați de revederea unor persoane dragi, de perspectiva de a desfășura activități comune și să câștigați și bani, cu timpul, dacă nu imediat.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate reglați o situație care ține de relația sentimentală, că tot e sărbătoare și se deschid cerurile. O reușită, primiți un accept, vă pregătiți de o nouă etapă atât pe linie profesională, cât și personală și o să atingeți un alt nivel. Va fi un progres vizibil pe mai multe direcții.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se oferă cineva să vă dea o mâna de ajutor, să vă puteți implica și mai mult în anumite proiecte de amploare. O să acceptați invitația la un eveniment festiv și o să vă intersectați acolo cu mai vechi, mai noi prieteni, și o să vă încărcați bateriile.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Vă faceți planuri cu bătaie lungă, să vă întemeiați o familie, să aduceți pe lume copii, să vă mutați ca să aveți mai mult spațiu. Familia vă vrea doar pentru ea și o să stați la masă și cu ai voștri. Vă mai duceți și pe la ei în vizită, dar puteți ieși diseară și la un tete-a-tete.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate începeti să vorbiți în dreapta și în stânga cu oameni care să vă susțină moral și financiar să faceți un salt în carieră. Ființa de care sunteți atașați sufletește are ceva important să vă spună, să ieșiți la cafea, la o plimbare, să fiți într-un spațiu neutru.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să aflați o veste bună despre un copil care se va naște la voi în familie și să fie un alt început de drum. Pentru voi, o nouă dragoste la orizont, dacă nu e nimeni care să vă facă fericiți sau un reviriment în sfera afectivă și relația în care vă aflați va căpăta un plus de culoare.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să-i strângeți pe nepoți, veri, să vă întâlniți ca pe vremuri și să vă hrăniți cu amintirile care au sădit clipe de fericire în sufletul vostru. Vine cineva după o absență îndelungată și poate repuneți pe picioare o relație care mai are potențial pentru că v-ați maturizat între timp.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate să vină cineva în vizită și să puneți la cale o escapadă turistică la sfârșit de săptămână când o să treceți pe la niște prieteni comuni, rude. Vă dați întâlnire cu rudele apropiate să fiți împreună la această sărbătoare, care e importantă și care are darul să vă unească, să fiți echipă și să fie iubire în familie.