Berbec
Este posibil ca un membru al familiei să nu își respecte o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu va grăbiți să îi faceți reproșuri, fiindcă s-ar putea să aibă motive obiective. Astăzi ar fi bine să dați dovadă de mai multă flexibilitate în relațiile cu prietenii și cu membrii familiei.

Taur
Pe plan profesional, eforturile susținute din perioadă precedentă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relațiile cu cei din jur pot avea de sferit. Încercaţi să evitați deplasările cu autoturismul, pentru că riscați să fiți implicat în accidente.

Gemeni
Partenerul de viață ar putea avea tendința să va facă reproșuri neîntemeiate. Păstrați-vă calmul ca să evitați o confruntare. Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei și, în special, partenerului de viață.

Rac
S-ar putea să fiți implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Dacă dați curs acestui scandal, riscați să pierdeți șansele la un loc de muncă și carieră pentru care ați muncit! Horoscopul va sfătuiește să nu va lăsați provocat.

Leu
Astăzi ar fi bine să evitați deplasările cu autoturismul, fiindcă există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație din vina dumneavoastră. Dacă totuși sunteți nevoit să conduceți mașină, încercați să fiți cât mai atent, să nu va grăbiți și să verificați cu starea tehnică a mașinii.

Fecioară
Se pare că aveți de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se arată suficient de cooperanți. Ar fi bine să va stăpâniți nervozitatea, fiindcă altfel riscați să faceți afirmații pe care le veți regreta.

Balanță
În prima parte a zilei este posibil să deveniți impulsiv din cauza unei neînțelegeri cu un superior sau cu un partener de afaceri. Va recomandăm să fiți prudent în afirmații. Stăpâniți/vă nervozitatea și în discuțiile cu partenerul de viață, ca să nu tensionați atmosfera din familie.

Scorpion
În cursul dimineții este posibil primiți o veste pe care o așteptați de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viață v-ar putea reproșa că nu v-ați ales bine momentul pentru această deplasare.

Săgetător
 Având în vedere că sunteți predispus la unele probleme de sănătate, e bine să evitați discuțiile în contradictoriu cu cei apropiaţi și cu partenerii de afaceri. În contextul astral tensionat de azi, va recomandăm să amânați călătoriile lungi și întâlnirile de afaceri.

Capricorn
În prima parte a zilei este posibil să aveți o discuție aprinsă cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri. Cauza pare să fie o divergență de opinii într-o chestiune financiară.
 Vărsător
Din cauza unor evenimente neprevazute, s-ar putea sa fiti nevoit sa va modificati programul stabilit pentru azi. Nu va puneti mari speranțe într-o afacere începută recent, pentru că s-ar putea să fiți dezamagit.

Pești
Aveți ocazia să demarați o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiția să vă temperați spiritul critic. Recomandarea  pentru azi este să fiți conciliant în discuțiile cu partenerul de viață. Orice dispută poate degenera într-un scandal.