Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Nativii sunt foarte calculați și evită cumpărăturile făcute fără rost, sfătuindu-i, mai corect spus, obligându-i, impunându-le și celor dragi să facă același lucru. Atenție, orgoliul în exces de care nativii pot da dovadă poate altera relația de cuplu.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Nativii tauri sunt sfătuiți să nu-și lase sarcinile de la locul de muncă nerezolvate, chiar dacă pentru asta vor trebui să stea peste program. Încercați să vă liniștiți, să vă destresați și să vă detașați de tot ceea ce vă presează.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Cei născuți în zodia Gemeni trec astăzi de la o stare la alta, ba sunt furioși pe nereușita unor sarcini de la muncă, ba sunt exaltați de niște aprecieri primite pentru un proiect. Tot acest context le poate declanșa palpitații, stări de tensiune și dureri de cap.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să nu facă cheltuieli sau investiții nefondate, iar dacă li se propun, să-și ia un timp pentru a le analiza din toate unghiurile. Cei născuți în zodia Rac își dedică mare parte din timp relaxării alături de prieteni.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să iasă în evidență, să se facă remarcați, atât în plan personal, cât și profesional, iar această dorință i-ar putea pune în antiteză cu partenerul de cuplu, cu dorințele acestuia vizavi de relație. Totodată, i-ar putea stimula pe nativi să fie impulsivi și astfel să facă greșeli la locul de muncă. 

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

Cei născuți în zodia Fecioară manifestă o răceală clară vizavi de partener și afișează o indiferență care rănește și sperie. Cu toate că li se vor cer explicații, nativii nu vor vrea să vorbească, ci se vor retrage, în cele mai bune cazuri acuzând pentru a se apăra. 

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Posibil ca unii nativi să facă niște plăți mai vechi sau să achite în avans un produs, un serviciu, astfel încât să obțină o reducere. Nu este exclus să câștige o sumă de bani sau să primească un bonus. Am putea spune că nativii Balanță sunt norocoșii zodiacului.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Într-o lumină defavorabilă pot fi puși cei care au funcții și responsabilități majore la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe aceștia să aibă grijă ce vorbesc, cu cine vorbesc și mai ales când vorbesc.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

Cei născuți în zodia Săgetător se pot confrunta astăzi cu neplăceri legate de starea de sănătate, vizați fiind în special nativii care au afecțiuni mai vechi netratate sau tratate necorespunzător, dar și cei cu afecțiuni cronice.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a demara un proiect sau, cel puțin, de a pune bazele unei colaborări, însă nativii nu trebuie să se entuziasmeze peste măsură și nici să-și pună toate speranțele în această oportunitate. 

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Cei născuți în zodia Vărsător își concentrează toată atenția asupra unor activități casnice, legate de repararea unor obiecte în locuință sau chiar de reamenajarea casei. Nu este exclus ca nativii să intre în conflict cu membrii familiei ca urmare a nerespectării unor responsabilități gospodărești. 

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Cei născuți în zodia Pești resimt o liniște, o ușurare și o împăcare cu un fapt, aspecte conturate cu precădere în zona profesională sau a parteneriatelor de afaceri. Alți nativi vor răsufla ușurați grație unui proiect, unei sarcini finalizate cu succes.