Berbec

Un prieten vă propune o colaborare pe termen lung. Analizați cu mare atenție propunerea și nu vă grăbiți să dați un răspuns.

Taur

În prima parte a zilei aveți ocazia să vă afirmați pe plan social. Aveți grijă să vă exprimați cât mai clar, pentru a nu fi înțeles greșit de partenerul de viață.

Gemeni

Activitatea vă este perturbată de mici probleme. Dacă reușiti să vă concentrați, puteți obține câștiguri financiare.

Rac

 Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultimul timp. Pentru deciziile importante, țineți cont și de părerile partenerului de viață!

Leu

 Astăzi aveți un randament foarte bun și puteți să rezolvați tot ce v-ați propus. Un prieten apropiat vă susţine ideile originale.

Fecioară

 Reușitele în afaceri vă determină să vă gândiți la o investiție pe termen lung. Partenerul de viata vă susține.

Balanţă

Sunteți într-o formă intelectuală excelentă și reușiți să le oferiți sfaturi utile prietenilor. Nu faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le veți putea respecta!

Scorpion

Intuiția vă ajută să rezolvați probleme foarte dificile. Ar fi bine să vă ocupați mai mult de problemele casei.

Săgetător

 O rudă vă propune să vă asociați într-o afacere. Puteți să acceptați propunerea, pentru că v-ar putea aduce beneficii importante.

Capricorn

Vă adaptați cu ușurință la situații noi. Inspirația și claritatea în gândire vă ajută să le dați sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi.

Vărsător

 Aveți ocazia să obțineți câștiguri financiare nesperate și să vă afirmați în societate, dar nu uitaţi şi de puţină odihnă.

Peşti

Puteți avea realizări deosebite pe plan personal și social. După amiază plecați într-o călătorie neplanificată.