Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să vă duceţi la un eveniment monden, o festivitate, vreo inaugurare, e o şedinţă cu grupul din care faceţi parte. La voi se anunţă o reuşită în plan profesional şi or să vă vină şi banii, plus alte avantaje la care, poate, nici nu vă aşteptaţi, dar o să le descoperiţi pe parcurs.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O sumă de bani, vreun discount la cumpărături, o să vă bucuraţi de nişte privilegii şi o să vi se pară totul mai uşor. Se poate legaliza un act de maximă importanţă şi să deveniţi proprietari, să lansaţi la apă un proiect, un produs şi să fie bine primite de beneficiari.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E posibil să revedeţi o persoană de care vă era dor şi să păstraţi legătura, dar să vă şi întâlniţi mai des - daţi refresh relaţiei. O să vă ocupaţi şi de serviciu şi de chestiuni legate de familie pentru că par urgente, şi le veţi acorda toată atenţia, ca să faceţi treaba ca lumea.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O veste de la cineva care v-aşteaptă în alt oraş şi poate ajungeţi pe acolo în week-end, sau cât de curând când o s-aveţi liber. Se poate să cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus, dar n-o să renunţaţi la calitate, e un aspect la care ţineţi şi are legătură şi cu stimă de sine.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate avea loc o reuniune colegială, ca să lucraţi în afara orelor de program şi să iasă ceva de care să fiţi mulţumiţi. Un câştig bănesc, dar şi de imagine, o să vă faceţi remarcaţi prin ceva care vă poate propulsa în carieră, o să puneţi în aplicare o idee care va prinde contur, şi cu ajutor din partea altora.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate s-apară un motiv să vă duceţi la doctor, să faceţi un control şi să vă ocupaţi şi de sănătatea alor voştri - neapărat. Apare cineva care vă propune o afacere şi o să vă iasă pasienţa, v-alegeţi şi cu bani şi o să vă extindeţi şi relaţiile, mai găsiţi şi alte variante de lucru - în colaborare.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să construiţi pas cu pas o relaţie durabilă. O să faceţi un efort financiar să vă luaţi casă, poate şi pentru şcoala copiilor o s-aveţi nevoie de un ajutor, un supliment, şi o să mai lucraţi în paralel cu serviciul.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Relaţia cu partenerul de cuplu are de câştigat şi o să vă puteţi căsători şi să fie armonie şi stabilitate de-aici încolo. Se poate să vă târguiţi cu un cumpărător dacă vindeţi o casă, o maşină, şi să obţineţi ce v-aţi propus, şi aţi putea apela şi la o firmă dacă nu nimeriţi o ocazie.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate plecaţi pe undeva în plimbare. Într-un city break şi să vizitaţi nişte obiective turistice, să vă-ntâlniţi cu prietenii. E posibil să luaţi o sumă mai mare de bani şi să faceţi ce v-aţi propus mai demult cu locuinţa, cu exteriorul casei, cât încă mai e vreme frumoasă.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să vă extaziaţi în faţa cuiva care întruneşte calităţile idealului vostru în dragoste şi să vi se răspundă cu aceleaşi sentimente. Poate vă găsiţi ceva de lucru în particular ca să vă suplimentaţi veniturile, iar la serviciu o să vă străduiţi să ţineţi pasul cu colectivul şi cu ce-aveţi de făcut, să nu rămâneţi în urmă.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate faceţi nişte reparaţii pe-acasă, o curăţenie generală şi mai schimbaţi ceva ca să fie frumos, comod. Apare cineva care vine cu o idee de proiect în care să intraţi şi voi, poate fi un parteneriat chiar, şi să mergeţi pe încredere c-o să fie bine.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate plecaţi într-o excursie la sfârşit de săptămână şi căutaţi cazare pe net, daţi telefone, dacă plecaţi din ţară vă luaţi bilete de tren, avion. Un răspuns favorabil de la un interviu, un examen, la şcoală merge totul strună şi o să aveţi succes la activităţile de grup, o să ieşiţi mai mult şi la socializare.