Berbec (21 mar. - 20 apr.)

O să vă-ntrețineți cu nişte musafiri şi poate fixaţi un traseu de timp liber să plecaţi într-o excursie în week-end. O să puteţi câştiga şi voi mai mulţi bani, poate aveţi cel puţin o colaborare, dacă nu mai multe şi o să vă puteţi mişca mai mult în week-end.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Se poate să le-ntindeti o mână de ajutor părinţilor, bunicilor. Sunt nişte apropiaţi care o duc mai greu şi cu banii şi cu sănătatea şi trebuie ajutaţi. Poate daţi sfoară-n ţară să vă găsiţi o casă după gustul vostru şi puteţi apela şi la o agenţie imobiliară, să fie şi mai eficientă căutarea.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Poate-ati găsit o cazare mai ieftină, în extrasezon la mare, sau acolo unde-i place partenerului de cuplu şi vă mobilizaţi - financiar. Vă mai gândiţi în privinţa unor contracte pe care ar trebui să le semnaţi, va mai consultaţi şi cu asociaţii şi vedeţi pe care dintre ele le păstraţi, să fie convenabil.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Se poate să vă caute cineva care vrea să ieşiţi la cafea, să vă cunoască mai bine, să vadă în ce măsură puteţi fi împreună. Se poate să daţi avansul pentru o casă, o maşină, să rezolvaţi nişte probleme mai vechi şi să vă mai ocupaţi şi de voi, să fiţi în formă maximă.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

Poate începeţi nişte cursuri şi or să vă placă, o să faceţi treabă bună pe-acolo, şi o să urmeze o upgradare. Aveţi idei de afaceri, şi veţi da de sponsori care să vă finanţeze lucrările, punerea în operă, să atingeţi un alt nivel profesional, poate va autodepăşiţi.

Fecioară (23 aug. - 21 sept.)

O să vă găsiţi şi voi o companie pe măsură şi se poate ajunge şi la căsătorie până la sfârşitul anului viitor. Lumea vă curtează şi o să descoperiţi o compatibilitate surprinzătoare, cu cineva care vrea să faceţi echipa în viaţa de zi cu zi să fiţi o familie la un moment dat.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Poate faceţi rost de un surplus financiar să vă puteţi duce o zi, două în week-end, la relash, cu ai voştri. Parcă încep să se adune banii care au fost împrăştiaţi pe la diverşi, strângeţi un capital, sau cumpăraţi ceva scump, mobilă, aparatura, chiar şi o casă.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Apare cineva care vrea să fiţi împreună şi sentimentele par să fie reciproce şi să vă doriţi să formaţi un cuplu. Începeţi lucruri noi şi vreţi să daţi lovitura în afaceri, c-aveţi nevoie de bani şi n-aveţi chef să vă împrumutaţi pentru că îi puteţi câştiga muncind.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

O s-apară şi sufletul pereche, pentru cei în căutarea fericirii şi e doar chestie de timp - dacă nu v-aţi intersectat. Pare să fie o perioadă încărcată la serviciu şi să daţi randament maxim, să vă bucuraţi şi de aprecieri din partea şefilor, a colegilor, să fie un crescendo profesional.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Un consult medical nu v-ar strica, ba dimpotrivă, v-aţi pune la adăpost să descoperiţi din timp, ce scârţâie prin organism şi să vă trataţi. O să interacţionaţi cu nişte parteneri de afaceri şi puneţi pe hârtie toate datele problemei în care sunteţi implicaţi şi vedeţi ce responsabilităţi vă revin şi câţi bani.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Se repară o relaţie de cuplu care a traversat o perioadă furtunoasă şi o să predomine o atmosferă pacifistă acasă. O să vorbiţi deschis cu un angajator şi o să fiţi cât se poate de cooperant, dar nu exagerat, încât să-i acceptaţi toate condiţiile - aveţi şi voi preţul vostru.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

O problemă de familie va determina să vă strângeţi cu toţii să luaţi nişte decizii, să nu apară discuţii - după - c-aţi făcut de capul vostru. Vin ceva bani de la serviciu, dar cheltuielile par să nu se mai termine odată şi o să vă stabiliţi priorităţile în cazul ăsta, ca să achitaţi întâi facturile mari.