Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Poate mai schimbaţi ceva în regimul alimentar, faceţi şi un pic de sport să vă îmbunătăţiţi look-ul, să daţi refresh. Sunt tot felul de lucruri noi pe care le puteţi face şi o să alegeţi ce e mai incitant pentru voi, ca să fie şi o plăcere, să vă descoperiţi noi valenţe.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O invitaţie la un spectacol şi o să scăpaţi de stresul care vă consumă resursele interioare şi o să vă refaceţi echilibrul emoţional. Se poate să luaţi nişte bani şi să cumpăraţi nişte obiecte pe care-aţi pus ochii mai demult şi poate îi faceţi un cadou fiinţei iubite - ieşiţi la un tete a tete diseară.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O veste bună de la cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi o să aflaţi ce se aşteaptă de la voi. E posibil să primiţi ok-ul pentru un job care să v-aducă poate cu un pas mai aproape de un succes în cariera - şi să vă implicaţi total în munca respectivă.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E posibil să cumpăraţi un surplus salarial cu care să luaţi nişte bilete de vacanţă, să plecaţi într-un week-end pe undeva. O să fiţi cooptaţi într-o activitate care vă poate aduce bani şi nişte oameni cu care puteţi dezvolta nişte proiecte care să vă deschidă o nouă perspectivă în carieră.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate începeţi o cură, un tratament, o detoxifiere, ceva care să v-ajute să vă simţiţi mult mai bine. Se poate să fie ceva alergătura pentru nişte acte ca să perfectaţi o situaţie şi o să avansaţi cu chestiunile care ţin de afaceri, iar în cazul unora dintre voi, de şcoală.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să puteţi relua o activitate de grup şi să câştigaţi bani şi să descoperiţi încă o posibilitate de a face o colaborare. O să primiţi o invitaţie la un eveniment monden şi poate fi rampa voastră de lansare în carieră, e ceva care vi se va potrivi şi o să profitaţi de prilejul respectiv.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să apară cineva care se va plia pe dorinţele voastre şi o să puteţi forma un cuplu şi să fiţi fericiţi. Întrevedere cu cineva care s-ar putea să vă ofere ceva de lucru şi o să vă convină, veţi câştiga nişte bani în plus şi o s-aveţi parte de un venit constant.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

La voi apar noutăţi la job, printre care şi bani şi o s-aveţi de cheltuială, să vă puteţi mişca, să plecaţi la sfârşit de săptămână pe undeva. Se-ntâmplă ceva nou şi bun în viaţa voastră - faceţi rost de bani, poate fi şi un credit ca să vă puteţi cumpăra o casă, mai ales dacă vreţi să va-ntemeiati o familie.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să vină cineva în vizită şi o să şi rămână încă o zi, două, dacă vine cu treaba sau poate o să insistaţi să mai stea cu voi. Vi se face o ofertă de colaborare şi o să vă meargă bine în combinaţia respectivă, o să mai prelungiţi, eventual, contractul dacă lucrurile merg bine.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O preocupare de timp liber o să vă detensioneze şi o să aveţi inspiraţie, vi se deschide apetitul pentru proiecte noi. Voi o să vă simţiţi mai bine în compania unor prieteni, poate plecaţi în week-end la munte, la schi, la distracţie ca să staţi o zi, două departe de sursele de stres.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Apare o sursă de bani de explorat şi n-o să zicem nu, dacă nu e complicat şi v-aduce şi un plus de vizibilitate. Pe voi o să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună, să vă faceţi programul în funcţie de preferinţele fiecăruia dintre voi, să vă simţiţi în largul vostru.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Relaţia sentimentală traversează o perioadă de metamorfoză şi o să vă fie bine până la urmă. Chiar dacă lucrurile se derulează mai lent, o să vă bucuraţi de stabilitate atât în sfera profesională, cât şi în relaţia de cuplu, în care-aveti nevoie de certitudini.