Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Un dus-întors v-ar mai spăla retina, aţi face şi câteva ture de pârtie şi o să vă-ntoarceţi placut obosiţi acasă. Sunteţi dornici să experimentaţi lucruri noi şi să vă puneţi în valoare acele calităţi care-au tot stat ascunse şi să căpătaţi vizibilitate.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să vă daţi voie să fiţi şi voi fericiţi, să faceţi ce vă place şi să le faceţi o bucurie şi celor pe care-i iubiţi. Distracţia la care vreţi să vă duceţi pare costisitoare, dar o să le faceţi o bucurie alor voştri, că vor să schimbe peisajul şi să strângă şi relaţiile cu prietenii.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să refaceţi grupul cu care faceţi sport, plecaţi în excursii şi o să fiţi în vervă. E momentul să resuscitaţi o relaţie care mai are potenţial şi să nu lăsaţi să vă scape o astfel de ocazie, să nu regretaţi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate prezentaţi un eveniment sau vă duceţi la o nuntă ori la un botez şi o să vă distraţi. Poate ieşiţi la rampă cu ceva care să v-aducă un plus de strălucire şi o să fie un punct de plecare într-o nouă aventură profesională, de afaceri.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

În orice moment puteţi întâlni pe cineva la un party şi să construiţi frumos o relaţie care să ducă şi la căsătorie. Sfera ”deplasări” e ofertantă şi poate daţi curs unei invitaţii la cineva care locuieşte în alt oraş şi o să vă placă drumul şi poate mai luaţi pe cineva cu voi.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate pregătiţi ceva delicios pentru musafirii de diseară, pe care-i chemaţi să serbaţi ceva, să vă cinstiţi. Se apropie o perioadă mai caldă din punct de vedere afectiv şi o să daţi refresh relaţiilor sentimentale, iar dacă nu e nimeni poate să apară în grupul de prieteni cineva.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să ieşiţi la o întâlnire cu cineva care vine cu argumente să puteţi fi împreună, să vă continuaţi relaţia, dacă s-a pierdut pe drum. Vă pot intra bani, să-i găsiţi deja în cont şi s-aveţi pentru o trataţie fie la voi acasă, fie în oraş, e rost şi de plimbare prin împrejurimi chiar.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Sunteţi mai concilianţi şi o să vă puneţi de acord în privinţa programului, c-o să vă duceţi unde-i place şi partenerului de cuplu. O să daţi zor să rezolvaţi nişte probleme de familie - poate trebuie să le duceţi mâncare, medicamente unor părinţi, bunici, sau aveţi ceva de discutat.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E posibil să primiţi o invitaţie la o aniversare sau e un botez. E posibil să reapară cineva pe care l-aţi cunoscut de curând şi să daţi importanţă acestei revederi, c-o să puteţi recompune, cu bunăvoinţă relaţia.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să vă facă cineva o surpriză, va scoate la cafea, la un spectacol, vă ia într-o vizită la nişte prieteni. Poate-ar trebui să fiţi mai insistenţi, să-i convingeţi pe prieteni să ieşiţi împreună, să vă faceţi un program, să luaţi masa de seară la un restaurant.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate vă duceţi la o petrecere a copiilor, un meci poate, o competiţie pe pârtie, pe gheaţă, pe un teren de sport. Relaţia cu anturajul e mai vie, elastică şi o să vă puneţi de acord în toate privinţele, pentru c-o să le respectaţi părerile celorlalţi.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Mergeţi la o nuntă, la un eveniment festiv şi o să fiţi încântaţi de atmosferă. Se poate să primiţi cu un prilej anume nişte cadouri dacă nu chiar un premiu în bani sau alta compensaţie pentru un succes de ultimă oră şi să fie încurajator pentru mai departe.