Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să scoateţi din banii puşi de-o parte să le luaţi mici atenţii celor dragi şi pentru sărbătoarea de vineri şi pentru cea de sâmbătă. Se poate s-aveţi un program încărcat cu treburi casnice de făcut, cu vizite de onorat, iar unii dintre voi poate sărbătoriţi ziua de naştere.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E posibil să primiţi un cadou sau simplă ieşire la plimbare să fie cel mai frumos cadou. E posbil să faceţi cunoştinţă cu cineva de care o să vă legaţi sufleteşte şi să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste, mai ales dacă eraţi în căutarea fericirii.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate o porniţi la drum, să le faceţi o vizită unor rude sau vă aflaţi la începutul unei relaţii şi plecaţi numai voi doi. Voi sunteţi puşi pe fapte mari, să plecaţi pe undeva, să aveţi nişte activităţi care să vă dezmorţească atât fizic, cât şi psihic, să daţi referesh întregii vieţi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E an bun de căsătorie şi poate vă faceţi curaj să ajungeţi cu fiinţa iubită în faţa altarului să vă faceţi jurăminte de dragoste. Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou care să fie apreciat de un public, poate chiar găsiţi cumpărători pentru ce faceţi voi acolo şi o să fiţi încântaţi de rezultate.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Rudele v-aşteaptă să degustaţi mucenicii, poate şi voi aveţi nişte delicatese pe care să le oferiţi în dar şi o să fie totul cu bucurie. Promite să fie mai bine în relaţia de cuplu, deocamdată e bine s-aveţi o răbdare îngerească cu perechea conjugală care, din cine ştie ce motive, nu e în apele ei.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate daţi o fugă la nişte oameni dragi care s-au mutat departe de voi, vă lipsesc şi vreţi să staţi câteva ore cu ei. O atmosferă mult mai armonioasă de jur împrejurul vostru, poate şi voi sunteţi mai destinşi, binevoitori şi o să consolidaţi relaţiile care se răciseră din cauza distanţei.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să vină în vizită cineva care să v-aducă veşti bune şi o să vă pună în relaţie şi cu alţi vechi prieteni. Poate profitaţi de încărcătura emoţională a sărbătorii ca să-i spuneţi fiinţei iubite ce-aveţi pe suflet, în speranţa că relaţia o să fie mult mai bună de-aici încolo.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să plecaţi împreună cu rudele apropiate pe undeva printr-o staţiune turistică, să vă distraţi. E posibil să faceţi masă mare în familie şi să-i chemaţi pe prieteni să cinsiti mucenicii, poate ieşiţi dup-aceea şi la o cafea în oraş, în plimbare.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O să treceţi peste o supărare mai veche şi refaceţi puntea de comunicare cu toţi cei cu care vă completaţi sufleteşte. Cineva din trecutul sentimental vă vrea înapoi şi o să vedeţi ce simţiţi, că poate sunteţi deja la un rost al vostru pe care nu vreţi să-l stricaţi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să luaţi o decizie referitoare la locuinţa, pe care vreţi poate s-o vindeţi, să vă cumpăraţi alta. Poate fi o zi specială pentru voi, în care să faceţi vreo declaraţie de dragoste, să mai faceţi un efort ca relaţia să meargă şi mai bine, să trăiţi în armonie.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate aţi reparat maşina sau vă duceţi la plimbare cu cea a prietenilor, dacă nu cumva luaţi trenul, autocarul, ce vă e la-ndemână. E posibil să plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva şi să fie o atmosferă festivă, să revedeţi şi o persoană care a-nsemnat mult pentru voi, e cineva valoros.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se pare c-aveţi o obligaţie de onoare, să vă duceţi la nași, fini, să le faceţi şi un cadou şi cu alt prilej în afară de cel al mucenicilor. Se pare c-o să faceţi nişte cheltuieli neprevăzute şi o să-i faceţi fericiţi pe-ai voştri că-i scoateţi în oraş poate-i duceţi în plimbare.