Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa în doi şi o să ieşiţi la o cafea, în oraş sau într-un voiaj să povestiţi ce şi cum. O să puteţi rezolva şi chestiuni de serviciu şi de familie şi să vă pregătiţi pentru o plecare în week-end, dacă nu vă aflaţi dejadeparte de casă, la relax.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să vi se potrivească, aşa ca fel de a fi şi să vă armonizaţi într-o relaţie. Se pare c-o să ieşiţi cu grupul de prieteni să îmbinaţi nişte preocupări care să vă întreţină tonusul fizic, cu altele care să vă ofere un confort emoţional.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate faceţi cumva să vă şi odihniţi şi alegeţi o variantă care nu presupune efort, distanță şi aglomeraţie. O ieşire la aer, poate daţi o fugă la malul mării sau le faceţi o vizita unor rude şi o să vă petreceţi frumos timpul liber, departe de casă şi o să scăpaţi de griji.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să vă ia prin surprindere invitaţia la un moment festiv care poate fi şi sâmbătă şi să plecaţi de azi la drum şi să vă distraţi. Se pare c-o să primiţi o veste bună, poate fi o invitaţie într-o zonă turistică, la un eveniment care o să vă ţină în priză, poate fi şi o competiţie.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate v-aţi gândit să-i pregătiţi un mini-party cuiva, o fi o zi de naştere sau e alt motiv să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri. E posibil să primiţi de undeva nişte bani şi să puteţi da o fugă cu familia într-o zonă turistică în care v-aţi putea reface forţele.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Cineva care vă iubeşte vrea să aflaţi acest lucru şi e de văzut ce sentimente va-ncearcă şi pe voi, că e posibil să nu fi bănuit nimic. Sunt nişte prieteni care au gânduri mari cu voi şi o să alegeţi un loc de-ntâlnire, poate vă duceţi într-un loc de agrement, la malul mării sau la un spectacol.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să le-mpliniți o dorinţă unor tineri care vor să fiţi de fața la un eveniment de-al lor şi o să fie atmosferă sărbătorească. Poate-i mai adunaţi încă o dată pe toţi ai voştri la o masă festivă, chiar la iarbă verde, undeva ca să vă simţiţi şi mai în largul vostru.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

 E posibil să vă orientaţi spre un alt loc de muncă poate pentru că e mai bine plătit şi or mai fi şi alte avantaje. La voi apar noutăţi în sfera afectivă şi o să vă-ncercați norocul în dragoste, daţi curs unei relaţii care promite să fie serioasă şi să vă căsătoriţi anul ăsta, sau celălalt.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Vin vremuri mai bune şi pentru voi, din punct de vedere afectiv şi o să vedeţi cât puteţi lăsa de la voi că să aveţi o relaţie armonioasă. Se poate să fie ceva de trebăluit pe-acasă şi să daţi zor şi cu ajutorul altora să terminaţi până după-amiaza obligaţiile ca să ieşiţi la o plimbare.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O s-aveţi curaj să reluaţi o discuţie cu un partener de cuplu cu care v-oţi fi certat şi să ajungeţi şi la împăcare. Un anturaj care o să menţină o stare de bună dispoziţie vă poate însoţi pe parcursul acestor zile, sau doar azi, mâine, cât o să puteţi fi împreună.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să faceţi o tură de curăţenie pe-acasă, chit c-aveţi musafiri, chit că plecaţi şi vreţi să găsiţi totul lună când vă-ntoarceţi. Apare o sursă de bani, poate or fi din colaborări şi o să daţi o raită pe la cumnparaturi să pregătiţi tot ce trebuie pentru un coş de picnic, ca să ieşiţi mâine la aer curat.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Sunteţi pe picior de plecare şi o să vă placă să vizitaţi locuri noi ca să vă hrăniţi sufleteşte, să aveţi chef de viaţă. Noutăţi, veşti bune, oameni care şi-arată simpatia față de voi şi o să reconfiguraţi programul următoarelor două zile şi o să-i includeţi şi pe ei, pe cât posibil.