Berbec( 21 mart. – 20 apr.)

O idee pe care ai propus-o acum ceva timp superiorilor tăi va începe să prindă azi contur, unul destul de frumos și promițător. O parte din colegi te vor felicita pentru acest lucru și vei primi chiar și un mic bonus.

Taur(21 apr. – 21 mai)

Dorința de a duce la bun sfârșit proiectele în care te-ai implicat de curând și seriozitatea de care dai dovadă mereu te aduc astăzi în fața superiorilor tăi, care îți vor recunoaște eforturile și te vor recompensa.

Gemeni(22 mai – 21 iun.)

Optimistă, încrezătoare în forțele proprii și deschisă noilor provocări, reușești să te implici în activități noi și să cooperezi cu oameni importanți, care rămân surprinși de abilitățile tale, nedescoperite până acum. 

Rac(22 iun. – 22 iul.)

 Cu ocazia participării la un curs, ai ocazia să înveți foarte multe lucruri noi de la niște persoane extrem de bine pregătite. Curiozitatea și plăcerea de a socializa te aruncă în câteva discuții interesante, unde ai șansa să îți pui în valoare cunoștințele.

Leu(23 iul. – 22 aug.)

Te concentrezi strict asupra familiei și relației amoroase. Îi acorzi persoanei iubite mai multă atenție decât de obicei și te gândești inclusiv să-i faci o surpriză plăcută, încercând astfel să-i demonstrezi cât de mult o iubești.

Fecioară(23 aug. – 21 sept.)

 Eleganța și diplomația de care dai dovadă ori de câte ori ai ocazia te plasează astăzi în atenția unor oameni extrem de influenți din punct de vedere profesional, alături de care vei avea ulterior șansa de a lucra și de a te dezvolta.

Balanță(22 sept. – 22 oct.)

Renunți la propriile plăceri pentru a-i oferi persoanei iubite atenția de care are nevoie. Ai inclusiv curajul de a face o schimbare în viața ta, ce îl include inevitabil și pe partenerul tău, care rămâne surprins de decizia ta.

Scorpion(23 oct.– 21 noiem.)

Schimbarea pe care urmează să o faci în viața ta aduce multă tensiune în jurul tău. Nu uita să-ți păstrezi echilibrul inclusiv în momentul în care ești pusă în situații destul de dificile, care au nevoie de atenția și concentrarea ta.

Săgetător(22 noiem. – 20 dec.)

Pregătește-te să faci față unor experiențe total noi și imprevizibile, care îți vor da șansa să te descoperi pe tine, dar să cunoști și oameni interesanți, de care treptat te vei atașa destul de mult și cu care vei construi relații frumoase.

Capricorn(21 dec. – 19 ian.)

Ai tendința de a cheltui bani inutil și este posibil ca din acest motiv să-ți iei adio de la vacanța de vară. Încearcă să-ți cumperi doar strictul necesar, astfel încât să poți face față cheltuielilor din perioada următoare.

Vărsător(20 ian. – 18 febr.)

Te afli în centrul atenției și tocmai acum este posibil să dai greș dacă nu te concentrezi cum trebuie. Ai grijă la efortul fizic exagerat pe care îl faci astăzi, căci s-ar putea să aibă un impact negativ asupra sănătății tale.

Pești(19 febr. – 20 mart.)

Fii deschisă și disponibilă astăzi, căci vei fi abordată pe durata întregii zile pentru a rezolva unele situații destul de dificile. Colegii tăi vor apela la ajutorul tău, șefii tăi vor avea nevoie de sprijinul tău, iar iubitul îți va cere sfatul într-o anumită privință.