Berbec
Săptămâna viitoare poate reprezenta o perioadă importantă din viaţa ta, plină de realizări. Este foarte probabil ca să ţi se ceară ajutorul de către colegii de serviciu în privinţa rezolvării unor probleme complexe. Nu le refuza solicitările. În acest week-end ai tot timpul sa-ți încarci bateriile.

Taur

Nu cere prea mult de la sine şi de la cei care te înconjoară. Dispoziţia proastă va dispărea curând, pentru că cineva se va gândi să te laude. Nu ezita, acceptă ajutorul. Cu cât vei fi mai activ la serviciu, cu atât vei avea succese mai mari.

Gemeni

Este necesar să-ţi valorifici în timp abilităţile. Ai o şansă, nu lăsa să-ţi scape. Ar fi bine să eviţi aventurile şi deciziile luate în grabă. S-ar putea să ai câteva dificultăţi minore la birou în partea a doua a săptămânii.

Rac

Încearcă să-ţi evaluezi propriile forţe şi să înţelegi de ce eşti în stare. Dacă te vei încărca cu noi sarcini, vei fi în stare să le faci faţă sau nu? Dorinţele tale încep să se îndeplinească. Va fi desigur plăcut, dar te va obliga să te gândeşti mai bine.

Leu

În ciuda căldurii de afară, astăzi vei avea mult de lucru. Fii prevăzător. Calmul şi rezistenţa sunt calităţi pe care te poţi baza. Nu te grăbi să accepţi ofertele care ţi se fac. Dorinţele rezonabile se vor realiza.

Fecioară

Este un moment favorabil pentru rezolvarea multor probleme. Necazurile sunt departe de tine. Acceptă ajutorul din partea celor care îţi sunt aproape. Profită de ziua libera, pentru că în curând este posibilă o promovare, deci șI sarcini în plus.

Balanță

Este timpul să faci alegeri în multe domenii. Va trebui să lucrezi în secret. Munceşte mult şi eforturile tale vor fi răsplătite. Încearcă să nu îţi superi rivalii arătându-le de ce eşti în stare. Mulţumeşte-te cu rodul muncii tale.

Scorpion

Poate îţi schimbi locul de muncă? Ţi se cere să iei decizii rapide şi curajoase bazate pe instinct. Realizările personale îi vor surprinde pe cei din jur. Nu este de dorit să încerci să-ţi realizezi scopul propus cu prea mult zel.

Săgetător

Este un timp propice realizării ideilor. Beneficiezi de un potenţial uriaş. Astăzi, totul îţi iese aşa cum vrei tu, dar n-ar strica să te controlezi puţin șI să te odihnești. Nu te grăbi să iei decizii importante.

Capricorn

Astăzi  se anunţă o zi numai bună pentru a-ţi asuma noi sarcini care îţi pot deschide o nouă pagină în viaţa personală. Lasă trecutul în urmă, intră în top. Pune punct vechilor afaceri. Şansa şi propriile forţe îţi permit să faci o mare descoperire.

Vărsător

Încearcă să te aduni puţin şi lasă pentru viitor ideile noi. Acum ele nu fac altceva decât să-ţi creeze neînţelegeri din partea celor apropiaţi. Fii amabil şi dă dovadă de tact pentru a nu-i ofensa  pe cei de lângă tine. Se recomandă precauţie.

Pești

Problemele deosebite pe care le ai își vor găsi curând rezolvarea. Nu trebuie să laşi ca lucrurile să se întâmple, iar dacă nu te descurci singur apelează la prieteni. Fii atent, evită reconsiderarea forţelor şi a şanselor.