Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E posibil să vi se aprobe un credit să vă puteţi lua casa, ori să plătiţi nişte taxe sau s-aveţi pentru concediu. E posibil să încasaţi nişte bani şi să aveţi de cheltuială zilele-astea, să ieşiţi în oraş, la plimbare sau prin ţară, mai spre week-end.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viitorul vostru în doi, să vă logodiţi, să vă căsătoriţi. Se poate să vă găsiţi ceva de lucru şi s-aduceţi mai mulţi bani în casă, pot fi nişte activităţi de care să vă ocupaţi în paralel şi o să aveţi mai mult spor în casă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate puneţi la cale un eveniment festiv în week-end şi o să vă ocupaţi de pregătiri, aprovizionare, decoraţiuni, o s-aveţi multe de făcut. Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri, le aduceţi aminte şi de banii pe care vi i-au promis şi o să faceţi progrese la slujbă şi-o să fiţi şi mulţumiţi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să renegociaţi un contract, iar dacă nu iese cum vreţi voi vă puteţi repoziţionă şi să mai faceţi câte un rabat. O să faceţi nişte schimbări ca să vă meargă mai bine în viaţa de cuplu, să petreceţi mai mult timp cu familia, poate o s-aveţi şi copii şi totul va fi diferit, altfel.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să cheltuiţi nişte bani pentru confortul familiei şi poate or fi ceva urgențe, de făcut nişte reparaţii. O să vă luptaţi, se pare, pentru drepturile voastre la job şi or să se vadă rezultatele, poate vi se dă vreo funcţie, primiţi şi aparatură performanţă, maşina de serviciu şi altele.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va lipi de sufletul vostru şi o să puteţi forma un cu totuu, o relaţie serioasă şi să vă căsătoriţi. E momentul să vă reinventaţi şi să puneţi în aplicare o strategie profesională, să puteţi avansa în carieră, şi să vă asiguraţi un salariu mai bun.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Relaţia cu partenerul de cuplu se rescrie frumos şi o să redescoperiţi bucuria traiului în doi şi nevoia de a avea copii. E posibil să luaţi nişte bani, să daţi o raită pe la cumpărături, vă achitaţi de toate obligaţiile financiare şi o să fiţi cu plăţile la zi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să vă scoată cineva la plimbare, poate e de discutat ceva între patru ochi şi o să se lase şi cu vreo decizie de final. Poate va fi ceva în plus de lucru la serviciu şi e posibil să luaţi şi mai mulţi bani luna care vine, iar dacă va fi o mărire de salariu o să luaţi în mod constant.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să găsiţi o preocupare de timp liber care să reactiveze pe dinăuntru acele valenţe care vă fac speciali. O să vă caute cineva care vede în voi persoana ideală pentru o relaţie statornică şi va trebui să daţi un răspuns că omul să ştie ce-are de făcut.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Din banii strânşi poate-o să faceţi o investiţie în locuinţă, iar unii dintre voi o să vă luaţi o casă, ori vă mutaţi cu chirie. Se-adună prietenii c-o să vă duceţi la un eveniment care o să vă pună în legătură cu nişte oameni de afaceri care vă pot susţine financiar, sau să intraţi într-o altă clasă valorica.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate-o să-ncepeți o specializare pentru că vreţi mai mulţi bani la salariu, faceţi un training. O să luaţi semnăturile de care aveţi nevoie ca să definitivaţi o situaţie, să avansaţi cu proiectele de la slujbă, din sfera - învăţământ, dar şi din cea personală.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O veste de bun augur de la mare distanţă şi o să vă pregătiţi de o escapadă turistică, poate vă duceţi acolo în concediu. Poate o să vă asociaţi cu nişte oameni ca să puneţi pe roate o afacere, să daţi drumul unui proiect care o să vă propulseze în cariera şi să atingeţi un alt nivel.