Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Speranţa voastră de a fi din nou împreună cu fiinţa pe care o iubiţi o să prindă viaţă şi o să vă puteţi căsători. Întâlniri, petreceri, şanse de a cunoaşte pe cineva care să se insinueze frumos în viaţa voastră şi să rămâneţi împreună, dacă vă doriţi o familie.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se plieze frumos pe dorinţele voastre şi să mergeţi împreună într-o relaţie. E o petrecere în familie şi o să puneţi umărul la pregătiri, să fie festiv, să se bucure toată lumea, c-aveţi multe de oferit şi de împărtăşit.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se poate să vă duceţi la un botez sau nişte prieteni sărbătoresc ziua de naştere a copilului şi vă duceţi. Sfera sentimentală aduce noutăţi care-or să vă stârnească interesul şi endorfinele or să zburde c-aveţi disponibilitate pentru o nouă relaţie.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se prea poate să vină cineva în vizită diseară şi mai chemaţi şi alţi prieteni să fie o atmosferă destinsă, cu lume binedispusă. Sunt ceva mondenităţi pe care le puteţi trece şi voi în revistă şi să completaţi lista prietenilor cu nume noi, să vă faceţi program comun în timpul liber.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate e sărbătoare în familie şi vin nepoţii, verii, o să vă facă plăcere să staţi până noaptea târziu. Poate se-adună prietenii din grupul cu care vă vedeaţi des înainte vreme şi o să reluaţi bunele obiceiuri să ieşiţi la plimbare, la activităţi sociale, la manifestări sportive, artistice.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E posibil să se-anunţe cineva de departe, dar dacă o să plecaţi în excursie n-o să vă puteţi întâlni. Se poate să vă suiţi la volan şi să conduceţi ore bune până să ajungeţi acolo unde cineva drag sărbătoreşte ziua de cununie, de naştere, de botez, e ceva la care lumea se bucură.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E posibil să primiţi un cadou şi să le faceţi cinste prietenilor care vin pe la voi sau cu care, poate, ieşiţi la picnic. O plecare într-o vilegiatură v-ar aduce un suflu de prospeţime, v-ar oferi posibilitatea să revedeţi niște prieteni cu care nu vă-ntâlniţi prea desdin cauza distanţei.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să le fiţi de ajutor părinţilor sau unor altor rude mai în vârstă care se află într-un moment mai delicat. Sunt oameni cu care s-ar putea să ieşiţi la cafea să vedeţi ce intenţii de afaceri au şi dacă vă puteţi înţelege la bani, sau în privinţa condiţiilor contractuale.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să vă pice cu tronc cineva şi să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste, să vă ungă pe suflet. Familia e solicitantă şi o să ştiţi cum să vă achitaţi rapid de obligaţii, ca să vă rămână o oră, două după orele de treburi gospodăreşti să vă distraţi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O fi o zi de botez, de majorat, de reînnoit jurămintele pentru prietenii care s-au căsătorit acum mulţi ani şi trageţi un chef.O să aveţi prilejul să descarcati tensiunile acumulate şi să fiţi creativi, să ieşiţi în lume, să vedeţi spectacole, să vă duceţi pe la targuri cu diverse specialităţi.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate le organizaţi copiilor o petrecere în aer liber şi o să-i invitaţi pe copii cu părinţi cu tot s-aveţi şi voi cu cine socializa. Poate vă invită cineva la un grătar, fie şi la iarbă verde sau la malul mării, să vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi, scumpi la vedere şi vă duceţi.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se-mplinesc nişte ani de când aţi absolvit liceul, facultatea, e un motiv să faceţi masă mare. O să primiţi o invitaţie poate pe cheltuiala altcuiva în alt oraş, într-o staţiune turidtică şi o să vă bucuraţi de plăcerea drumului de peisaje şi de prezenţa celor dragi.