Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E bine să vă dozaţi eforturile ca să nu ajungeţi la oboseală, epuizare, să nu exageraţi nici cu munca, nici cu distracţia. O energie debordantă cu care puteţi face lucruri deosebite şi rezultatele se vor vedea în mai multe zone şi de afaceri, şi de viaţă personală, de familie.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Vă scoate cineva la o cină romantică, şi o să vă placă surpriză, o să aveţi starea de spirit potrivită. Sunt lucruri pe care le-aţi amânat şi pe care va trebui, totuşi, să le faceţi, ca să nu se resimtă şi pe alte planuri lipsa lor, să vă oferiţi o şansă de promovare.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Or să vă intre poate mai mulţi bani în casă şi o să luaţi lucrurile la care visaţi de multă vreme şi toţi ai voştri o să fie mulţumiţi. Se pare că o să luaţi startul într-o nouă competiţie care să vă ofere şansa de a vă depăşi limitele şi să faceţi performanţă, să fie ceva impresionant.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate va-ncumetati să plecaţi într-un circuit prin ţară, prin lume, o să fie cu adrenalina forţe şi cu satisfacţii. Se poate să daţi lovitura în afaceri şi să vă câştigaţi un bun renume, să câştigaţi o sumă considerabilă de bani c-o să găsiţi o piaţă de desfacere, o clientelă de calitate.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să puteţi semna nişte acte şi să vindeţi, să cumpăraţi ceva, şi în rate dacă e mai avantajos aşa, vedeţi cum vă convine. E momentul deciziilor îndrăzneţe şi o să iasă ca lumea tot ce vă propuneţi pentru că e anul vostru cu suport din partea lui Jupiter şi o să cuceriţi noi teritorii.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să vă luaţi câteva zile de concediu şi să nimeriţi un last minute de toată frumuseţea. Aţi putea primi o ofertă de job, sau să ajungeţi în funcţia la care aspiraţi de multă vreme şi să vi se deschidă, într-adevăr, o nouă perspectivă în carieră.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Puteţi încasa nişte bani dintr-o datorie mai veche, sau dintr-o muncă suplimentară, dacă nu cumva aţi vândut ceva. Poate bateţi palma cu o echipă, o fundaţie să intraţi într-o campanie ca să salvaţi vieţi, să puneţi în ordine nişte lucruri de care toată lumea are nevoie.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O problemă de sănătate se rezolva şi o să fiţi fără griji, însă de-aici încolo poate respectaţi un regim alimentar, ţineţi o dietă. O să reglaţi câteva aspecte care ţin de viaţă de familie şi o să domnească şi la voi armonia, lucrurile se aşează frumos şi o să fie linişte şi pace acasă.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Cineva de care v-aţi separat de ceva vreme vrea să va-mpacati şi revine cu o atitudine schimbată şi-o să vă convină. Se poate să luaţi ceva de lucru în particular şi să vă suplimentaţi veniturile, mai ales dac-aţi avut cheltuieli mari în perioada asta şi v-aţi resimţit serios.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate organizaţi o ieşire cu grupul de prieteni la plimbare, la suc, la piscină ca să vă eliberaţi de stres, de grijile cotidiene. O să vă străduiţi să va-ncadrati în bugetul de cheltuieli gospodăreşti ca să puneţi casa la punct, să reparaţi, poate zugrăviţi, să luaţi mobilă nouă, decoraţiuni.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Voi poate vă întâlniţi la o terasă cu amicii ca să descărcaţi tensiunile, să mai povestiţi de-ale voastre, la un pahar de vorbă, la o cafea. Sunt câteva chestiuni scriptice pe care v-aţi propus să le rezolvaţi şi o să reuşiţi daca o s-aveţi răbdare până la capăt ca or să vă tot trebuiască diverse hârtii pe parcurs.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate vă daţi acordul pentru o colaborare, dar e posibil să fie şi un job cu norma-ntreaga. O să vă luptaţi pentru banii cuveniţi, în niciun caz n-o să li-i lăsaţi altora, e munca voastră şi e bine să-i strângeţi acolo în cont, să fie, de rezervă.