Berbec

Acum ai o soluţii eficiente aproape pentru orice problemă. Odinioară, nu ştiai ce trebuie făcut,  dar experienţa acumulată îșI spune cuvântul. Nu-I ignora pe cei apropiațI, au nevoie de sprijinul tău.

Taur

Uneori e bine să păstrezi o oarecare urmă de discreţie asupra surselor tale de venit, pentru a nu stârni invidii inutile. A venit momentul să-ți faci puțină ordine între priorități.

Gemeni

Bucură-te de liniştea care s-a lăsat în casă ta pentru a stă de vorba pe îndelete şi a pune ţară la cale în familie. Chiar dacă ai putea spune că e o zi dedicată rutinei, nu grăbi cu nimic lucrurile, mulţumeşte-te cu monotonia! Vin și zile mai bune.

Rac

Un final de drum demult anunţat se materializează astăzi şi, pe moment, te lasă fără direcţie. Nu privi acest sfârşit că pe un eşec, ci e o ocazie bună de a lua o pauză şi a te detaşa de toate, că, mai apoi, să gândeşti o strategie nouă. Trebuie să pui punct și s-o iei de la capăt!

Leu

Cel mai bine te simţi printre oamenii cu care intri uşor în discuţie. Ai norocul de a da peste persoane tinere, vesele, puse pe glume care te stimulează şi pe ţine la dialog. Reuşeşti să te relaxezi complet în asemenea companie amuzantă, pentru că umorul are efecte binefăcătoare asupra ta la final de săptămână.

Fecioara

Ai  mereu impresia că cei din jur nu au încredere în ţine. Nu ceilalţi îţi găsesc  defecte,  tu îţi iei pe umeri o vină care nici măcar nu te reprezintă. Eşti nemulţumit de propria ta persoană, pentru că te priveşti într-o oglindă deformată: vezi orice punct slab că pe un dezastru!

Balanţă

O zi în prezenţa celor mai dragi persoane nu poate fi decât un dar divin, deci bucură-te de tot ce ţi se oferă cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distracţie, de veselie, de bună dispoziţie, de parcă toate problemele de până mai ieri au dispărut că prin farmec.

Scorpion

Un hop financiar te obligă să opreşti orice afacere în derulare însă doar pentru un timp. Poate e vorba de o amânare a unei plăti, de incapacitatea de a-ţi achita o datorie mai veche, în curând, însă, se va reechilibra balanţă.

Săgetător

E o plăcere să te afli în compania prietenilor, pentru că ei sunt alături de ţine cu toată inima şi abia aşteaptă să te sprijine cu ceea ce le stă lor în putinţă. Cere-le ajutorul, nu încerca să le faci pe toate singur, pentru că azi chiar ai la cine apela.

Capricorn

Ești apreciat pentru ceea ce ai realizat alături de ceilalţi, că atare nu uită să fii şi tu amabil, generos în cuvinte de laudă, pentru că ele sunt recompensa care îi va încânta pe toţi în parte şi vă împing mai departe.

Vărsător

Felul mai sever în care le vorbeşti celor din jur îi poate intimida pe cei mai sensibili. Te simţi bine în această postură, dar nu o face pe deşteptul în faţă celor mediocri.  Măsoară-ți isteţimea cu cei de acelaşi nivel intelectual, că să îşi dai seama câte ştii.

Peşti

Toate problemele vin şi trec, de aceea nu are rost să-ţi torni cenuşă în cap dacă azi treci printr-o astfel de situaţie. Nu e nici prima, nici ultima oară când trăieşti un astfel de moment, dar există ceva bun în toate, așa că și din această experiență  ai ceva de învățat.