Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să luaţi parte la o ceremonie şi o să vă răscolească frumos pe dinăuntru, o să luaţi probabil şi o decizie. Întâlnire importantă şi poate viaţa voastră de cuplu o să ia o întorsătură fericită, o să treceți peste o supărare mai veche şi reluaţi o poveste de dragoste.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Poate plecaţi pe undeva cu trenul sau cu avionul dacă e prea departe destinaţia şi o să v-ajute că e mai puţin obositor. Poate alegeţi o variantă light de relaş, ca să nu vă obosiţi prea tare cu drumul, cu condusul, cu distanţele, ca să vă priască totuşi, gură de oxigen.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O ieşire cu grupul de prieteni la pădure, într-un parc de agrement, la shopping chiar o să vă dezmorţească sufleteşte. Voi să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, de veştile bune pe care-o să le-auziţi şi poate o să luaţi startul într-o nouă relaţie sentimentală şi care să fie trainică.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate va scoate cineva la masă în oraş şi va face şi cinste şi o să vă bucuraţi de o perspectivă care se deschide - pentrui o relaţie. O să revedeţi nişte oameni plini de viaţă cu care vă puteţi distra la o zi de naştere sau la petrecere de nuntă, de botez şi o să păstraţi bunul obicei să vă mai întâlniţi.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

E un accent şi la voi în sfera partenerială şi cine ştie cine apare şi o să vă dea toată viaţa peste cap - sperăm că imn bine! Voi se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment monden şi să vă încânte faptul c-o să prindeţi din zbor o ofertă de colaborare, o afacere, ceva tentant.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Cineva dintr-o fost relaţie, poate ultima, va căută cu gând de împăcare şi n-ar fi exclus da ziceţi DA. Poate-o să cheltuiţi nişte bani ca să le faceţi un cadou de nuntă unor proaspăt căsătoriţi sau le-ați rămas datori unor prieteni cu o masă la restaurant, o ieşire în club.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Poate o s-aveţi o surpriză plăcută s-apară cineva care să vă facă fericiţi, după o perioadă de însingurare. Poate-aveți ceva important de discutat cu partenerul de cuplu sau cu familia şi o să ieşiţi la plimbare, să fiţi într-un cadru neutru ca să luaţi o decizie.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate faceţi un efort de timp şi de bani să-i duceţi pe copii într-un parc de aventură, la munte, la mare, să se distreze. O să facem echipă cu nişte prieteni care au acelaşi hobby cu al vostru şi o să fie o descătuşare, vă scuturaţi de tot stresul acumulat.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate alegeţi o cină în doi, excursie, un dus-întors mare-mute, să vedeţi ce simţiţi față de persoana care va-nsoteste. Poate daţi o fugă la nişte cunoscuţi care fac nunta îşi botează copilul, sau sărbătoresc altceva, probabil şi în alt oraş şi o să fie frumos.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să vă caute cineva din străinătate care e în trecere şi ieşiţi la cafea, mai chemaţi şi alţi prieteni comuni. E o efervescentă la voi, sunteţi prinşi în mai multe evenimente şi asta o să vă imprime o stare de bună dispoziţie şi-o să fiţi cu bateriile-ncarcate.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se asorteze cu stilul vostru de viaţă, cu felul vostru de a fi şi o să puteţi facă casă bună împreună. Poate le preparaţi un prânz, un branch prietenilor, chiar şi fără un motiv anume, ci pur şi simplu pentru că vă place postura de gazde şi să gătiţi ceva delicios.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Vouă se poate să vă pice cu tronc cineva care e pe lungimea voastră de undă şi vă puteţi căsători. Se pare c-o să daţi curs unei invitaţii la cafea şi o să relaţionaţi cu oameni care vă pot fi de fgolos în afaceri sau cu care-o să vă mai vedeţi pe la evenimentele mondene.