Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E cineva care vrea să vă facă pe plac şi vine cu o ofertă de plimbare la malul mării sau la munte undeva, într-un du-te vino. E un entuziasm care o să vă dea aripi să faceţi lucruri inedite, să vizitaţi locuri în care vă doriţi de multă vreme să ajungeţi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E un grup de cunoscuţi care vă cheamă la o întrunire şi o să vă facă bine să schimbaţi impresii, să vă faceţi planuri de timp liber. Se poate să vă implicaţi într-o activitate care să vă ofere satisfacţii sufleteşti, că-i ajutaţi pe nişte oameni care o duc greu şi o să vă poarte recunoştinţă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Chiar e un moment bun să ştiţi, să faceţi cunoştinţă cu cineva care să facă parte din viaţa voastră şi o să vă completaţi frumos. O ieşire spre o zonă de agrement v-ar detensiona şi v-ar da idei de activităţi care să vă pună în valoare nişte calităţi şi v-ar aduce şi nişte bani.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E cineva care vrea să revină în viaţa voastră şi dacă mai există iubire o să faceţi că relaţia să meargă frumos. Prietenii v-aşteaptă la un party pe undeva, poate prin alt oraş şi daţi fuga s-aveţi timp să vă intoarceţi până la noapte, dacă nu mai aveţi zile de concediu.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate va invită cineva la un grătar mai departe de oraşul vostru şi o să vă prindă bine plimbarea, conversaţia, trataţia. Aveţi toate şansele să refaceţi puntea de comunicare şi înţelegere cu cineva care a rupt relaţia de cuplu, dar au rămas lucruri nespuse, care mai pot repara câte ceva şi să vă-mpăcați.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni, poate şi de cadouri, de o plimbare, de o ieşire la un spectacol. O să vă facă cineva o surpriză şi poate vă invita la plimbare în alt oraş, o fi organizat ceva special pentru voi, poate de ziua voastră de naştere.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să apară cineva în viaţa voastră şi să aveţi toate motivele să speraţi la o căsătorie pentru că simţiţi la fel. Poate faceţi cumva să strângeţi rândurile, să vă mai întâlniţi cu prietenii care au fost mereu alături de voi, dar de o vreme, s-au răcit relaţiile, poate le reluați.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se poate să daţi o petrecere de logodnă sau v-aţi luat serviciu, începeţi şcoală, vă mutaţi la altă adresă, ceva e. Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou şi să atrageţi un public de partea voastră, să vă construiţi o imagine şi să vă bucuraţi de succes.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate v-aţi propus să mai ajungeţi încă o dată la mare şi dacă nu vă mobilizaţi rapid o rataţi şi de data asta. Voi păreţi mai destinşi, vă pregătiţi de o nouă etapă de viaţă personală şi o să fiţi mai concilianţi pentru că vreţi să fiţi fericiţi, să vă priască traiul în doi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Un tete a tete ar face lumină într-o chestiune care vizează relaţia voastră de cuplu şi aţi pune şi mai mult accentul pe sinceritate şi pe încredere. Se pare că acum aţi înţeles încotro se îndreaptă relaţia voastră - spre o căsătorie, mai mult ca sigur, dacă vă doriţi într-adevăr acest lucru.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Cineva care vă iubeşte o să vă ia prin surprindere cu o invitaţie într-o plimbare la malul mării sau pe vârf de munte. E posibil să luaţi parte la un eveniment în care să vă şi implicaţi în mare măsură şi să primiţi ecouri pozitive, că v-aţi pus amprenta creativă şi oamenii au apreciat.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Sunteţi în cautarea perechii ideale şi aveţi şanse să-ntâlniţi pe cineva cu care să fiţi compatibili. Aveţi disponibilitate pentru o plimbare prin împrejurimi şi o s-aveţi o companie care să vi se potrivească şi o să fie revigorant, o gură de oxigen înainte de o săptămână încărcată.