Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să puteţi da drumul proiectelor noi, să vă relansaţi în carieră, să ieşiţi din conul de umbră, din anonimat. Se poate să semnaţi un contract de muncă, sau de vânzare-cumpărare, vă luaţi casă, maşină, e ceva important şi care o să vă schimbe viaţa în bine.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să vă facă cineva o surpriză plăcută, vă scoate la o plimbare, e vreun eveniment prin oraş şi o să vă duceţi împreună. O să faceţi cumva să deblocaţi o situaţie, ca să vă angajaţi undeva, să avansaţi cu nişte proiecte personale, să rezolvaţi în sfârşit o problemă legată de locuinţă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate începeţi de pe acum pregătirile pentru un moment festiv, o sărbătoare în familie, o nuntă, un botez, o aniversare, onomastică. Poate vă apucaţi de o muncă la care vor pune umărul şi alţi oameni şi va fi un succes colectiv. O să fie o altă traiectorie profesională, o să vă reinventaţi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se pare că v-aţi decis în privinţa banilor din cont şi o să faceţi o investiţie, vă luaţi o casă ori poate plecaţi la studii în străinătate. Se pare că o să primiţi un plus de atenţie din partea celor de la serviciu, vi se cere părerea în anumite situaţii care ţin de organizare şi o să fie cu eficienţă maximă.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

E posibil să luaţi nişte bani şi să aveţi de o excursie zilele astea, poate în weekend dacă aţi consumat concediul. Poate vă mai luaţi o porţie de concediu ori poate sunteţi trimişi într-o delegaţie de către şefi şi o să cam fiţi pe drumuri, dacă n-o să vă displacă.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să faceţi tot posibilul să vă achitaţi de toate datoriile, ca să vă apucaţi de proiectele la care visaţi de multă vreme şi or să fie cu succes. Se poate să faceţi un împrumut la bancă, să rezolvaţi problemele majore ale familiei, să aveţi un nivel de trăi mai bun, să-i faceţi pe ai voştri fericiţi şi mândri de voi.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Fiinţa de care sunteţi ataşaţi sufleteşte vrea noi dovezi de dragoste, printre care şi un act de căsătorie, să se vadă că este treabă serioasă. E an bun de carieră şi poate îi convingeţi pe şefi să vă acorde o funcţie, dacă ei nu se autosesizează. Puteți lucra la mai multe proiecte în paralel.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se poate să apară în drumurile voastre cineva care vă seamănă în mai multe privinţe şi puteţi forma un cuplu. O să vă interesaţi şi de starea sănătăţii, să vedeţi cu ce mai puteţi intervine, să aveţi şi mai multă energie, să lucraţi la foc continuu, aşa cum v-aţi propus la începutul anului.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate aveți demult un proiect secret pe care acum chiar e momentul să-l scoateţi la lumină, să daţi lovitura în afaceri. Cele mai neaşteptate lucruri vi se pot întâmpla şi o să fiţi pe fază, să nu rataţi şansa vieţii voastre de a vă căsători cu cineva foarte valoros şi posibil în străinătate.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate ați lipsit de la o întâlnire şi o să primiţi nişte reproşuri, dar se pare că aveţi şi o explicaţie, nişte scuze de cerut cuiva. Se poate să puneţi casa la punct, le amenajaţi în special copiilor o cameră lor, o dotaţi cu tot ce le trebuie şi o să vă ocupaţi apoi şi de restul problemelor de familie.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se pare că o să faceţi o întrunire de familie, ca să stabiliţi nişte reguli de convieţuire, poate aveți de împărţit o casă, un teren. O să vă bucuraţi de o atmosferă bună în colectivitate, la slujbă, sau printre colegii de la cursuri,  or fi unele speciale şi o să păstraţi combinaţia şi pentru nişte ocazii speciale.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva care o să vă facă să străluciţi şi să adunaţi în jurul vostru oameni care să vă susţină. E posibil să luaţi mai mulţi bani de la serviciu, să daţi şi de o sponsorizare care să alimenteze proiectele din particular şi o să aveţi parte de o serie de reuşite, în lanţ.