Berbec

Astrele vă recomandă să nu pierdeți timpul cu reproșuri inutile sau remușcări din trecut. V-au crescut veniturile și aveți resurse de a investi în mod inteligent și această va avea drept rezultat un avantaj material.

Taur
Daca păstrați calea de mijloc între risc și tradiție vă puteți proteja și suplimenta veniturile și capitalul. Vă merge bine în dragoste, aveți ocazia să puneți la punct probleme nerezolvate în trecut, puteți călători cu persoana iubită.

Gemeni
Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să va consolidați situația financiară, care va ajută să va asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viață. În dragoste veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasională își dau mână în ceea ce vă privește.

Rac

Puteți rezolvă cu ușurință probleme legate de bani și de statutul social și profesional. Aveți o stare mentală bună, aveți o deosebită priză la public și puteți fi de-a dreptul sclipitori în manieră în care va expuneți ideile. Relațiile de familie se îmbunătățesc simțitor.

Leu
O idee care vă poate veni, discutând cu cineva din familie se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit. Celibatari sau în cuplu, veți avea suficiențe ocazii care să va confirme puterea de seducție. Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră.

Fecioară

Succesele dumneavoastră se fac remarcate în domeniul banilor. Sănătatea dumneavoastră este la cote cât se poate de bune, de aceea la tratamentele de înfrumusețare reacționați mai bine că oricând.

Balanță

Deși banii nu aduc fericirea, în următoarea etapă, din perspectiva astrologiei financiare, aveți șanse la câștiguri substanțiale din muncă proprie. Sunteți într-o formă bună. Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fură un zâmbet și o declarație de dragoste scurtă și romantică așa cum va place.

Scorpion

Se ivește o conjunctură care să va permită să intrați în posesia unei sume importante care să va ajute în procurarea celui mai dorit obiect la care râvniți de mult timp. Dacă visați la o nouă iubire, șansele de a întâlni o persoană cu care să fiți pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor.

Sagetator

Una dintre afacerile sau investițiile dumneavoastră poate culmina la mijlocul zilei, mai ales dacă în această acțiune este implicat și un barbat înțelept din familie. Reușiți să captați bunăvoința unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele dvs. să se bucure de reușită.

Capricorn
Patronul spiritual începe să se ocupe de bunăstarea voastră și poate contribui la sporirea veniturilor directe, fără prea mare efort. Simțiți nevoia de a vă manifesta mai din plin creativitatea, având ca rezultat o uluitoare ascensiune socială și economică.

Vărsător

Un pont primit de la șef ori de la cineva aflat într-o poziție de autoritate poate fi lesne transformat într-un câștig bănesc concret. Vă așteaptă surprize plăcute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirată, vioaie și eleganță cu partenerul de viață.

Pesti

Debordați de sănătate și de energie, sunteți echilibrat fizic și psihic. În cuplu, viața intimă are multe de oferit, ceea ce vă ajută să faceți față cu mai multă ușurință responsabilităților. Aveți ocazia să profitați de niște ponturi primite discret pentru a vă pune pe picioare noua afacere.