Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E un eveniment festiv, poate e continuarea de ieri a unei petreceri de nuntă, de botez, ziua voastră de naştere, ori altceva şi o să vă distraţi. Se poate să aveţi un concurs, un eveniment monden cu descărcare de adrenalină şi-o să vă implicaţi serios în tot ce se-ntâmplă acolo şi o să vă placă.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O s-alegeţi o activitate deconectantă şi o să puteţi merge mai departe, să vă recăpătaţi tonusul. O să intraţi la cheltuială, poate-aveti de luat şi nişte cadouri ca să vă duceţi în vizită la prieteni, dar rezervă de bani aveţi.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Voi puteţi întâlni pe cineva cu care să va-ntemeiati o familie şi să aveţi un trăi cu totul diferit de-aici încolo, poate şi plecaţi din ţară, sau doar din oraş. Se poate să reluaţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să depăşiţi un moment critic al relaţiei, să vă reinventaţi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Prezenţa voastră n-o să treacă neobservată la o întrunire festivă şi poate v-alegeţi cu un job, o colaborare de care să fiţi foarte încântaţi. Relaţia sentimentală promite să fie mai bună şi poate vă doriţi şi copii - că tot e anul vostru special.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să acceptaţi invitaţia la o petrecere chiar şi în alt oraş v-ar mai dezmorţi puţin şi o să deveniţi şi mai sociabili, c-aveţi nevoie de un debuşeu. O să vă faceţi mai greu înţeleşi în relaţia de cuplu, dar cu răbdare o să ajungeţi la inima partenerului iubit.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E o festivitate la care s-ar putea să vă duceţi şi o să puteţi afla despre o provocare profesională şi care v-ar propulsa în carieră. Poate faceţi echipă cu nişte prieteni şi o să va-nscrieţi într-o competiţie sau în cadrul unei fundaţii o să activaţi o vreme.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se pare c-o să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi cu toţii umărul la o acţiune, un proiect în folosul altora şi care să fie şi în avantajul vostru. O s-apară cineva care să facă echipă cu voi şi să decurgă armonios relaţia de cuplu, să fiţi fericiţi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să fiţi pe fază când o să se plece într-o excursie şi-o să-i luaţi şi pe ai voştri, să mai vedeţi şi alte peisaje, să cunoaşteţi şi alţi oameni ca să evoluaţi. Se poate să vă contacteze careva care vrea să colaboraţi dac-aveti timp şi e şi familia de acord, şi daţi mâine-poimâine răspunsul.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate-o să ieşiţi în oraş la un suc, o cafea, să mai puneţi ţară la cale, să vă mai opriţi din treabă, c-aveţi nevoie şi de un respiro-macar pentru câteva ore, o jumătate de zi. Poate le preparaţi ceva delicios, cum ştiţi voi, prietenilor şi staţi la taclale ori vă duceţi la piscină, în aer liber într-un parc de agrement.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E veselie, chiar dacă veştile n-or fi toate nemaipomenite, şi o să ştiţi cum să treceţi peste mărunţişuri şi o să revedeţi nişte oameni care-or să vă inspire bună dispoziţie. Noutăţi, veşti bune, oameni drăguţi, dar şi intruşi care vă storc de energie, e de făcut slalom să ajungeţi cu bine la liman.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate se autoinvita careva pe la voi şi dacă nu aveaţi de gând să ieşiţi din casă e perfect, dacă nu, amânaţi întâlnirea ca să vă priască. Se poate să aibă loc o întrunire de familie c-aveţi un sărbătorit, sau aveţi de luat nişte decizii.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Cineva în care v-aţi pus mari speranţe să v-ajute vine, dar nu vă faceţi prea mari iluzii că o să facă minuni, pentru că se poate întâmpla exact pe dos, dar tot o să vă descurcaţi. O să cheltuiţi atât cât e nevoie ca să le faceţi pe plac copiilor şi să fiţi cu toţii mulţumiţi.