Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să vă meargă mai bine în relaţia sentimentală dacă o să vă abţineţi de la critici, şi-o să-l apreciaţi pe partener pentru ce face. Vă pregătiţi de o primă vedere la faţă cu cineva de care depinde o afacere, e un parteneriat care o să vă aducă succes în carieră.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Vă puteţi muta în casă nouă, să-nchiriați un spaţiu, poate vă căsătoriţi şi se va mări familia sau plecaţi din oraş. O să treceţi cu bine de un examen, poate fi şi o întâlnire între patru ochi cu cineva de care depinde relaţia voastră de cuplu, să rămâneţi în relaţie.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Aţi putea primi un împrumut de la bancă sau un salariu, două în avans că să rezolvaţi chestiuni presante - o taxă şcolară, de exemplu. O să vă faceţi timp şi pentru voi, ieşiţi în lume, vă-ntâlniţi cu colegi, prieteni ca să vă ocupaţi de lucruri noi, care să vă stârnească latura creativă.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate are loc prima întâlnire cu cineva care vrea să vă impresioneze, ca să formaţi un cuplu, să fiţi împreună. O întâlnire cu cineva care vă propune o afacere care vă poate aduce profit şi flerul trebuie să vă spună dacă asta e sau mai aveţi alta - s-alegeţi între cele două.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se pare că vă permiteţi o ieşire în oraş diseară şi o să lăsaţi grijile în urmă, să vă recăpătaţi prospeţimea. Un program încărcat la voi, vă ocupaţi cu diverse lucruri care vă fac plăcere, dar sigur că sunt şi din cele obligatorii şi-o să puneţi suflet în toate.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să se-anunţe în vizită cineva de departe şi, dacă nu plecaţi pe nicăieri, o să vă faceţi program de musafiri. E rost de plecat pe undeva şi o să vă recuperaţi fizic, psihic, aveaţi nevoie de o gură de oxigen, un peisaj mirific şi o companie atrăgătoare.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E posibil să încasaţi nişte bani pentru ce-aţi muncit cândva şi o să aveţi cu ce să ieşiţi la o terasă la distracţie. O să faceţi cumva să vă şi destindeţi, poate plecaţi într-o excursie şi o să vă odihniţi, o să dormiţi mai mult, o să vă şi plimbaţi, să schimbaţi mediul.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva de care sunteţi atraşi sufleteşte, la vreo întrunire amicală undeva şi să descoperiţi un numitor comun. Prietenii vă scot pe la evenimente şi o să vă-mpărțiți în aşa fel timpul încât să v-ajungă, să petreceţi cu fiecare câte puţin, să vă-ncărcați bateriile.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Vă invită cineva la o petrecere, poate fi o nuntă sâmbătă şi să fie cu cheltuială, dar şi cu distracţie. O să fiţi cooptaţi în diverse activităţi, care să vă pună în relaţie cu nişte oameni cu care veţi colabora şi profesional, dar şi personal dacă vă doriţi acest lucru.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Aţi putea ieşi cu prietenii într-un club şi, dacă sunteţi în căutarea perechii de suflet, o s-o şi găsiţi. Se pare c-o să fiţi expeditivi cu treburile curente, ca să plecaţi cu ai voştri, sau în doi la malul mării, în staţiunea preferată, la munte, unde vă place.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se va regla situaţia din cuplu, atmosfera se destinde dacă ieşiţi un pic din mediul de zi cu zi, să aduceţi un plus de prospeţime. Voi o să dedicaţi mare parte din timp familiei şi, dacă n-o să mai aveţi chef să ieşiţi pe-afară, poate-i chemaţi pe nişte prieteni la o cafea, să povestiţi ce-aţi mai făcut.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Sfera sentimentală are un magnet care poate atrage exact pe cine trebuie - s-aveţi încredere c-o să fie bine. O să reuşiţi să vă rupeţi de stresul zilnic dacă vă duceţi la plimbare sau într-o vizită, la plajă, la o petrecere, la o cină în doi şi o să daţi refresh total.