Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Cineva care v-a promis mai demult că v-ajută o s-o facă şi o să fie un progres pe mai multe planuri. Sunt multe de făcut şi-o să vreţi să recuperaţi timpul pierdut, să le duceţi pe toate la bun sfârşit şi vechi şi noi, să-ncepeți alt capitol de viaţă.

Taur (21 apr. – 21 mai)

 O să primiţi un semn de viaţă de la cineva pe care-l iubiţi şi se pare că puteţi spera la o relaţie stabilă. Vă răscolesc nişte probleme de sănătate şi-ar fi bine să nu amânaţi mersul la doctor şi poate realizaţi că aveţi şi ceva pe suflet care trebuie scos la suprafaţă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se poate să primiţi o invitaţie de plecat în weekend şi să vă grăbiţi cu treburile curente să scăpaţi de ele până mâine. Se pot soluţiona nişte chestiuni de ordin profesional şi o să puteţi câştiga mai mulţi bani, totul e să faceţi față solicitărilor, c-o să fie un efort.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să vă puteţi face noi prieteni şi relaţii cu prilejul unui eveniment monden şi o să vă extindeţi aria de influenţă.Apar oferte de muncă şi se poate să semnaţi un contract care o să vă propulseze în carieră, o să intraţi într-o altă etapă, va fi o emancipare.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate să apară posibilitatea unei călătorii în străinătate şi să veniţi de-acolo cu idei noi, să investiţi nişte bani poate aici, în ţară. Se poate să vă daţi şi voi ok-ul pentru un job şi o să aflaţi c-o să fie muncă de durată, însă cu promisiuni de câştiguri suplimentare de anul viitor încolo.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Sunteţi dispuşi să mai lăsaţi de la voi în relaţia cu partenerul de cuplu, dar trebuie să dea şi el dovadă de bunăvoinţă. Vouă ar avea de unde să vă intre nişte bani, pot fi din colaborări sau poate ați vândut ceva scump şi depuneţi banii în cont şi-i puneţi la dospit.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să faceţi cunoştinţă cu cineva care-şi doreşte o relaţie, poate chiar o familie şi e de văzut dacă şi voi vreţi la fel. O să vă-ntâlniţi cu nişte posibili parteneri de afaceri care vor să faceţi echipă şi va fi un bun prilej să exersaţi o nouă postura, să vă propulsaţi mai sus în carieră.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se observă nişte probleme de sănătate pe care le-aţi ignorat în mod repetat, dar aţi face bine să aflaţi şi părerea medicului. Se adună bani de la activităţi colaterale şi o să le faceţi o surpriză alor voştri, poate-i duceţi în week-end într-un city break sau mai pe-aproape.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se pare c-o să tot fiţi curtaţi de diverse persoane mai vechi, mai noi ca să legaţi o relaţie serioasă. Provocări la tot pasul la voi  vă puteţi schimba meseria, locuinţă, oraşul în care trăiţi, țara, apar situaţii care or să vă ia prin surprindere, dar o să vă descurcaţi frumos.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate vă resimţiţi după o perioadă de stres şi ar fi momentul să ţineţi o dietă, pentru detoxifiere şi pentru siluetă. E posibil s-aveţi de făcut plăți legate de casă, rate, facturi, taxe notariale ori altceva care v-ar pune la adăpost, ca să nu încasaţi vreo amendă.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să primiţi un răspuns referitor la o locuinţă pe care vreţi s-o cumpăraţi sau s-o vindeţi, e un pas decisiv. Întrevedere în scop de afaceri, vă contactează cineva care vrea să colaboraţi, dar punctele de vedere sunt divergenţe, vedeţi cum, le asortaţi.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Relaţia sentimentală avansează spre o căsătorie, iar dacă n-aveţi pe nimeni nu se poate să nu va iasă-n cale cineva carismatic, nu aşa. Vă intră bani şi poate le luaţi mici atenţii alor voştri, organizaţi ceva şi pentru week-end şi o să vă bucuraţi cu toţii, îi chemaţi şi pe prieteni la party, sâmbătă, duminică.