Berbec

Începeţi o etapă nouă în viaţa socială şi pe plan sentimental. Fie porniţi o afacere, fie vă reorientaţi profesional. Sunt favorizate contactele cu tinerii, comunicarea şi călătoriile.

Taur
Aveţi un simţ practic deosebit, care vă poate ajuta să demaraţi o afacere.
Un prieten de familie vă propune o colaborare avantajoasă.

Gemeni
O rudă mai în vârsta vă sfătuieşte să nu mai alergaţi după câştiguri uşoare şi vă pune pe gânduri. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp studiului şi relaţiilor parteneriale.

Rac
Aveţi o zi norocoasă şi treceţi cu bine peste toate dificultăţile. Puteţi avea succes în orice activitate pe care v-ațI propus-o. Relaţiile sentimentale merg bine.

Leu
Sunteţi decis să faceţi schimbări în casă, dar partenerul de viaţă nu este de acord. Stabiliţi-vă clar priorităţile, ca să nu aveţi probleme!

Fecioară
Se pare că aveţi o zi grea, cu multe probleme de rezolvat. Aveţi dificultăţi pe plan financiar, însa nu este cazul să vă faceţi griji. Evitaţi speculaţiile financiare.

Balanță
Aveţi şanse să rezolvaţi o problemă financiară care vă preocupă de mult. S-ar putea să vi se propună o colaborare, care vă va reda încrederea în propriile capacităţi.

Scorpion
Aveţi o deosebită capacitate de comunicare şi rezolvaţi uşor o mulţime de probleme. Puteţi avea succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate.

Săgetător
Sunteţi hotărât să rezolvaţi o dată pentru totdeauna o serie de probleme mai vechi. Partenerul de viaţă vă susţine. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale.

Capricorn
Prietenii şi partenerul de viaţă vă apreciază dorinţa de schimbare şi înnoire. Profitaţi de această zi, pentru că puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus!

Vărsător
Primiţi de la partenerul de viaţă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Prietenii vă invită într-o excursie. Nu rataţi ocazia!

Pești
Este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Puteţi să rezolvaţi o problemă financiară a unui tânăr din familie.