Berbec
Este posibil să luaţi o hotărâre importantă şi definitivă, cu privire la ruperea unor relaţii. În viitor, se va dovedi că aţi procedat corect. Acceptaţi munca în echipă!

Taur
Familia vă apreciază seriozitatea şi ideile ingenioase. RămânețI azi în sânul familiei, ca să vă bucurațI de clipe liniștite. Puteţi să faceţi planuri pe termen lung şi să investiţi.

Gemeni
Deși e week-end, vă gândiți la ce avețI de făcut la serviciu săptămâna viitoare. Nu este exclus să aveţi discuţii cu persoana iubită.

Rac
Este momentul să vă ocupaţi de situaţia financiară. Partenerul de viaţă vă susţine şi este convins că veţi reuşi. Aveţi de semnat documente oficiale.

Leu
Sunt şanse să aranjaţi o colaborare avantajoasă, care să vă aducă venituri considerabile. Relaţiile cu partenerul de viaţă urmează un curs ascendent.

Fecioară
Profunzimea ideilor şi ambiţia vă ajută în tot ceea ce facețI șI acasă șI la serviciu.
Rezolvaţi cu uşurinţă toate problemele de la serviciu sau din familie.

Balață
Aveţi posibilitatea să finalizaţi proiecte îndrăzneţe, mai ales în domeniul afacerilor. Sunt şanse mari să evoluaţi pe plan profesional şi social. Relaţiile cu cei dragi sunt foarte bune.

Scorpion
Zi prielnică schimbărilor importante pe plan personal, dar șI profesional. S-ar putea să fiţi propus pentru o plecare în străinătate, la un schimb de experienţă sau un curs de perfecţionare.

Săgetător
Pot apărea schimbări neaşteptate în viaţa dvs. Aveţi prieteni care vă susţin, la fel ca şi familia. Este o zi favorabilă studiului, comunicării cu cei pe care nu i-ațI văzut de ceva vreme.

Capricorn
Dacă unii dintre dvs. Lucrează astăzi, să știțI că vețI fi apreciat de șefi. Este posibil chiar să fiţi premiat.  După-amiază, s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, trecătoare.

Vărsător
Aveţi toate şansele să rezolvaţi problemele financiare ale familiei.
Sinceritatea vă ajută să vă consolidaţi relaţiile şi să vă faceţi noi prieteni.

Pești
Aveţi mai multe întâlniri azi, care se vor dovedi fructuoase. Primiţi o veste bună, din cauza căreia vă schimbaţi planurile pentru mâine.