Berbec(21 mart. – 20 apr.)
Or să vă ia prin surprindere mesajele, apariţiile din cursul zilei, şi o să vă faceţi programul în funcţie de invitaţiile primite. Cineva de departe vă curtează să vă duceţi de sărbători şi o să găsiţi şi timp şi bani să daţi o fugă, sau să vă luaţi chiar concediu şi să staţi un pic mai mult.

Taur(21 apr. – 21 mai)

O să dispuneţi de nişte bani cu care vreţi să luaţi cadouri, să nu vă prindă sărbătorile nepregătiţi şi-o să faceţi totul în mare secret. Relaţia cu partenerul de cuplu intră în zodia armoniei şi dacă n-aveţi cu cine să petreceţi sărbătorile o s-apară cineva care să vă completeze frumos.

Gemeni(22 mai – 21 iun.)

Vă caută acea persoană care vede în voi omul ideal pentru o relaţie, o căsnicie şi se poate să simţiţi şi voi la fel. O să mai lăsaţi grijile la o parte şi o să vă daţi întâlnire cu prietenii să schimbaţi idei, să cereţi un sfat legat de unde-o să vă petreceţi anul nou, cu ce să vă-mbrăcaţi.

Rac(22 iun. – 22 iul.)

Un eveniment de familie o să-i reunească pe toţi ai voştri şi să puneţi la cale toate detaliile, să spună fiecare cu ce-o să se implice. Se pare c-o să vi se împlinească dorinţa de a fi cu cineva căruia-i plac copii, şi să-şi dorească să fiţi împreună şi să deveniţi cât de curând părinţi.

Leu(23 iul. – 22 aug.)
Poate reluaţi un hobby care vă destinde, vă animă şi în măsura timpului disponibil vă delectaţi cu acea preocupare. O să vă puteţi întâlni şi voi marea dragoste şi să vi se schimbe cu totul viaţa, în bine, să vă puteţi dezvolta frumos alături de perechea voastră.

Fecioară(23 aug. – 21 sept.)

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care-o să vă scoată dintr-o pasă nu tocmai bună şi o să vă ridice moralul. Vă faceţi program de ieşit din casă, c-aveţi multe de vorbit cu prietenii şi asta v-ar mai ajuta să descărcaţi tensiunile, poate mai faceţi şi mişcare, mergeţi pe jos, eventual.

Balanță(22 sept. – 22 oct.)

Strângeţi rândurile cu cei din familie fraţi, surori, nepoţi, veri, cumnaţi, şi o să staţi la un grătar, la cafea să vă reconectaţi. O să vă faceţi planuri cu bătaie lungă şi o să vă atingeţi obiectivele, să câştigaţi mai mulţi bani şi să petreceţi mare parte din timpul liber cu familia, sau în doi dacă n-aveţi copii.

Scorpion(23 oct.– 21 noiem.)

Cineva cu care trebuia să vă vedeţi acum vreo două luni reapare şi o să fiţi şi voi fericiţi. Poate vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, rude şi o să fie o atmosferă care să vă meargă la suflet, tot suntem în perioada sărbătorilor.

Săgetător(22 noiem. – 20 dec.)

O să luaţi parte la un eveniment care să v-aducă în lumina reflectoarelor, să câştigaţi poate şi un premiu. Energie, exuberanță, noutăţi de tot felul, majoritatea bune şi o să aveţi chef de ieşit la socializare, să le împărţiţi apropiaţilor ideile, proiectele de afaceri.

Capricorn(21 dec. – 19 ian.)

E cineva căruia-i pasă de voi, o prietenă, o rudă, şi vrea să vă ţină companie, să v-ajute efectiv, dac-o să fie nevoie. O să vă alăturaţi unui grup ca să vă duceţi la o zi de naştere, la o expoziţie, să vedeţi poate un spectacol, un concert, poate şi în deplasare.

Vărsător(20 ian. – 18 febr.)

Se poate s-aveţi o discuţie, la cafea, cu cineva care vrea să vă dea de lucru, şi o să fiţi degajaţi şi puteţi refuza dacă nu vă convine. Invitaţii o să tot primiţi pe la diverse evenimente, timp s-aveţi şi să nu presupună un efort prea mare, c-atunci o să preferaţi ceva mai comod.

Pești(19 febr. – 20 mart.)

E cineva foarte insistent care ştie cum să vă ia pe sus ca să vă convingă că puteţi forma un cuplu. O veste bulversantă şi care o să vă activeze, să plecaţi la drum dacă ştiţi că cineva suspina după voi sau şi invers, dacă voi nu mai puteţi de dorul cuiva.