Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să primiți ajutor, beneficii din partea celor care vă apreciază și chiar o să conteze la starea voastră de spirit. Poate-o s-aveți ceva nou de făcut la serviciu și să fie o șansă în plus de a va etala și acele talente pe care nu vi le-ați făcut cunoscute.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să puteți începe și voi o relație sentimentală dacă s-au vindecat rănile fostei încercări nereușite și o să va simțiți împliniți sufletește. Se pare c-o să fiți chemați la o negociere și o să iasă așa cum va doriți, și-o să va asigurați banii de care aveți nevoie ca să nu stați cu grijă ratelor și a facturilor.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O s-aveți un anturaj pe gustul vostru după orele de program și o să descărcați adrenalină, să va eliberați de tensiunile de tot felul. O să le dați de capăt unor situații complicate și o să faceți progrese, în sfera carieră căpătați un post de conducere și va luați în serios nouă funcție, scaunul de șef.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E de insistat pe lângă datornici să vă dea banii înapoi că să va puteți mișcă zilele-astea, în special în weekend. Vouă vi se pot împlini niște așteptări, să plecați pe undeva să munciți, sau să va completați studiile pentru că doreați de multă vreme aceste lucruri.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Partenerul de cuplu s-ar putea să va dea testul fidelității și pe care să-l treceți cu brio, și va fi un pas înainte pe o altă treaptă a relației. Poate vă puneți de acord cu niște angajatori să lucrați împreună și să prelungiți, eventual, un contract, că să aveți o sursă constanța de venituri, să aveți un nivel de trăi decent.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

S-ar putea să luați niște bani și să-i puneți la păstrare că să-i faceți o surpriză partenerului de cuplu să plecați într-o vacanță. Va puteți baza pe sprijinul unei persoane influențe și să va gășiți un job, un sponsor pentru afacerile voastre și o să aveți parte de câștiguri.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E an bun de căsătorie și poate să apară în orice moment cineva care să vă-mplineasca sufletește. Poate va combinați cu cineva la un proiect care-aduce bani frumoși, măcar pe o perioada de timp și dacă merge bine puteți prelungi contractul.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Puteți începe proiecte noi și care să v-aducă satisfacții morale, pe lângă cele materiale care nu vor fi deloc de neglijat. Lucrurile vin spre voi și dacă sunteți deschiși noilor provocări chiar ați putea face progrese atât în plan profesional cât și personal - important e ce vă doriți.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Și voi vă puteți găși pe cineva cu care să va armonizati și să va-ntemeiati o familie cât de curând. O să descoperiți o sursă de bani și-o s-aveți pentru cheltuielile casei, și să va puteți deplasa în timpul liber, să le oferiți alor voștri un respiro.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se prea poate să cheltuiți o suma importantă de bani în casă, poate și pentru că familia a făcut presiuni în acest sens. Se pare c-o să faceți progrese în carieră și atingeți acel nivel la care aspirați de multă vreme pentru c-aveți pregătirea necesară - mai lipsea doar oportunitatea.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate le veți dedica mai mult timp copiilor, îi duceți la o sala de sport, la secțiunile de club preferate și la locurile de joacă. O să intrați la cheltuială deși n-aveați de gând chiar acum, dar se ivește ocazia să cumpărați diverse lucruri pentru casă la un preț bun și faceți o economie.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Un semn de viață de la cineva căruia i-oți fi dus dorul și va bucurați că va intersectați - emoțional - că e reciproc dorul. Se poate să câștigați mai mulți bani în perioada asta și să reușiți să ascundeți o suma pentru un cadou, o petrecere - surpriză- pe care i-ați pregătit-o perechii de suflet, sau pentru un city break.