Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Un demers în forţă şi o s-aveţi câştig de cauză, vă luaţi banii pe care-i asterptati mai demult şi o să faceţi şi cumpărături masive. O să vă bucuraţi de susţinere şi morală şi financiară din partea mai multor oameni şi o să vă-ncânte confortul financiar.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Se pare că vi se dă ok -ul pentru o plecare mai devreme poate, în vacanţa şi o să daţi zor să încheiaţi toate socotelile de serviciu. A amânat multe lucruri pentru acest sfârşit de săptămână şi o să fiţi expeditivi cu tot ce-nseamnă urgențe, ca să le puteţi rezolva pe celelalte în ritmul vostru.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să adunaţi banii, care de pe unde-or veni, să acoperiți toate obligaţiile financiare din perioada asta, să aveţi cu ce pleca în zilele libere pe undeva. O reuşită! O să cădeţi la-nțelegere cu cineva care a fost inflexibil şi l-aţi convins, se pare, să vă accepte ideile, condiţiile unei colaborări.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Va căuta mai multă lume şi o să fiţi selectivi, o să vă petreceţi în compania acelor oameni care sunt pe structura voastră sufletească - neapărat. Prietenii or fi rezervat o vilă şi va invită să mergeţi cu ei, dar o să vă gândiţi şi la cei apropiaţi, să nu-i lăsaţi singuri să fiţi cu ai voştri.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate să plecaţi de azi, dacă sunt oameni care contează pe voi fie de la treabă, fie la distracţie, sau poate şi-şi - iar şansele că rămâneţi acolo. Poate ieşiţi la cafea cu partenerii de afaceri care vor să semnaţi un contract, dar mai e până acolo, vreţi să câştigaţi timp să vă interesaţi în ce constă.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E alergătura, sunt tensiuni şi va trebui să semnaţi acte, să luaţi nişte decizii să puneţi lucrurile în ordine ca să petreceţi weekendul fără griji. Se observă cheltuieli, o să depăşiţi probabil bugetul şi o să faceţi alte inginerii financiare ca să puteţi cumpăra tot ce-aveţi nevoie.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să luaţi nişte bani şi o să faceţi cumpărături masive. Sunteţi expeditivi cu toate treburile şi o să vă acordaţi şi vouă un timp în care să vă-ngrijiți, să vă reveniți după sărbători, să arătaţi bine.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Intraţi la cheltuiala c-aveţi o listă cu de toate  pentru toţi, de onorat şi o să vă descurcaţi rapid, că poate vă folosiţi de telefon şi luaţi on-line. O să rezolvaţi tot felul de chestiuni care vă stăteau pe cap cine ştie de când şi o să faceţi progrese şi pe linie profesională şi personală  o s-aveţi succese.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Mai vin de pe undeva nişte bani şi o să daţi drumul achiziţiilor scumpe, dacă tot dispuneţi de nişte bani - în plus - şi le pregătiţi surprize alor voştri. O s-aveţi curaj să le cereţi şefilor - fie un salariu în avans, fie să vireze în cont mai repede prima să vă faceţi cumpărăturile şi să puteţi pleca la drum.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E multă lume care vă căuta şi vă invită pe ici pe colo, şi-n plimbare mai departe de casă,şi poate vă duceţi într-una din zilele libere. O să umblaţi după semnături şi alte lucruri de care au nevoie ai voştri , cei din familia lărgită şi o să fie cu succes  chiar dacă o să-ntâmpinați şi piedici.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Pare să fie o zi bănoasă şi să cumpăraţi diverse lucruri pentru casă, dar şi câte ceva pentru masa festivă, din cele care nu sunt perisabile - de băcănie. O reuşită, vi se plătesc noişte ore suplimentare, poate -ati mai şi vândut ceva şi contul se rotunjeste frumos, s-aveţi cu ce să luaţi tot ce v-aţi propus.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să rezolvaţi nişte acte care vă permit să avansaţi cu şcoala, cu achiziţionarea unei case, sau a unei maşini, ori poate e altceva scump, aparatură. Aveţi energie, motivaţie ca să le daţi de capăt situaţiilor complicate ca să-ncheiați anul cu bine, să vă consideraţi împliniţi pe toate planurile.