Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să faceţi nişte achiziţii pentru casă, luaţi şi cadouri. Noutăţi la tot pasul pentru voi şi o să vă bucuraţi de atenţia şi de ajutorul celor din jur, să vă mai puteţi vedea şi de voi, c-oti fi obosit, cu-atatea pe cap.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Se pare c-o să vă luaţi lucruri noi de-mbracat şi o să le cumpăraţi şi alor voştri, să se-nnoiasca toată lumea. Vă reuşesc cam toate demersurile şi o să vă daţi tot interesul să eliminaţi datoriile, să păşiţi cu dreptul în noul an, să fie un nou început.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E posibil să luaţi nişte bani, şi să daţi o raită pe la cumpărături să faceţi aprovizionarea en gros c-aveţi multe de luat. Poate vreţi să vă faceţi remarcaţi prin ceva anume şi o să intraţi într-o competiţie, să aveţi locul vostru bine stabilit în ierarhia socială.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Va caută cineva care vrea să petreceţi împreună sărbătorile şi o să vă consultaţi şi voi agendă, inima, să vedeţi cum staţi. E posibil să apară un bonus şi să-i puteţi face surpriză la care visaţi partenerului de cuplu - o excursie în străinătate, sau prin ţară pe undeva.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate vă luaţi bilete de transport, găsiţi o cazare mai ieftină, un last minute şi vă duceţi într-o plimbare în zilele libere. Se mai aduna şi la voi nişte bani în cont şi o să vă faceţi planuri de ajuns şi pe la rudele şi prietenii de prin alte zone ale ţării, pentru că le-aţi dus dorul.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să vă puteţi împăca fără dificultate cu acea persoană pe care-o aveţi la inimă şi la care nu renunţaţi. O să duceţi munca de lămurire cu cineva care nu e dispus să lucreze cot la cot cu voi şi o să-l convingeţi pe om să facă tot ce e spre beneficiul amândurora.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să vă treziţi cu invitaţii prin ţară, pe la prieteni, şi o să vă duceţi măcar o zi, două, să mai vedeţi şi alţi oameni. Poate v-ajunge la urechi o ofertă de colaborare şi vă gândiţi până în ianuarie să ştiţi ce e mai bine pentru voi, şi întrebaţi şi familia.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se poate să va fi pregătit şeful ceva nou de lucru pentru din ianuarie-ncolo şi să nu vă displacă ideea. Se poate să treceţi în revistă lucrurile pe care nu le-aţi mai folosit de un car de ani şi să le daţi cuiva sau să le-aruncaţi pur şi simplu, să faceţi loc pentru altele noi.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O să mai luaţi o sumă de bani din care e bine să achitaţi toate cheltuielile ca să fiţi fără datorii la final de an. La voi se observă bani şi o să aveţi de cheltuială, să nu faceţi rabat la mai nimic, pentru că ţineţi la fericirea alor voştri, mai ales acum de sărbători.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Sufleteşte ar avea de unde să vă fie bine şi să vă faceţi program cu fiinţa iubită, să faceţi şi treaba, să vă şi plimbaţi. Poate vă deplasaţi cu mai multă uşurinţă, rapid şi o să rezolvaţi mai multe lucruri decât credeţi, c-aveţi spor şi daţi şi de oameni serviabili.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să definitivaţi nişte acte şi la final o să vă primiţi şi banii, bunurile. Banii vi se preling printre degete că nu rezistaţi în fata frumosului, a bunului gust şi o să luaţi diverse lucruri care ar întregi tabloul sărbătorilor.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate dorul de copii, nepoţi o să vă cam oblige să faceţi un efort financiar să zburaţi spre alte zări să vă-ntâlniţi. Poate-ați dat refresh maşinii, vă pregătiţi de plecare pe undeva, la rude poate să petreceţi Crăciunul, sau anul nou, vedeţi cum vă organizaţi.