Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Reapare cineva în peisajul sentimental şi o să vă analizaţi cu atenţie trăirile să vedeţi care e perspectiva: împreună, sau separat? Se poate să revedeţi atât rude cât şi prieteni fie cu ocazia zilei voastre de naştere, fie o fi un alt eveniment de familie şi o să vă strângeţi cu toţii.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să vă ia prin surprindere sosirea cuiva, pe nepusă masă şi poate o să vă convingă de faptul că nu poate trăi fără voi. O să vă puteţi lua o revanşa, le faceţi cinste unor prieteni, îi scoateţi la un restaurant, într-un club, daţi o fugă într-o staţiune turistică, să mai vedeţi şi alte locuri.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se pare c-o să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care vă apreciază şi or să-şi manifeste vizibil respectul. O să vă duceţi pe la mondenităţi, vedeţi ce mai e nou cu cine vă puteţi asocia în afaceri, sau ca să desfăşuraţi activităţi de timp liber, cu oameni de calibrul vostru.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate v-aşteaptă careva în străinătate şi vă mutaţi cu totul acolo sau să-i faceţi măcar o vizită acelei persoane - vedeţi cum vă organizaţi. Se poate să primiţi o invitaţie la o masă festivă, poate fi şi în doi, şi o să puneţi la cale o nuntă, poate, se-ntamplĂ ceva special şi-o să aveţi emoţii se pare.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să vă fie apreciată muncă, gesturile de generozitate faţă de prieteni şi rude şi o să vă simţiţi împliniţi sufleteşte. O să preferaţi atmosfera de familie unei ieşiri la restaurant, c-or să vă tihnească mai bine acasă preparatele voastre şi cu musafiri alături, să povestiţi, să vă simţiţi în largul vostru.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Cineva insistă să vă vedeţi ca să vă puteţi explora potenţialul de relaţie de cuplu. Poate vă-ntâlniţi cu nişte prieteni în oraş, puneţi la cale şi o afacere în care aveţi mare încredere c-o să vă asigure o constantă financiară, c-aveţi rate de plătit şi nu e de glumă.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să va-mprieteniti cu nişte oameni care vor pune umărul la un proiect care să v-aducă bani în mod constant. Voi păreţi mai bine dispuşi decât de obicei poate pentru că sunteţi acaparaţi de frumuseţea cuiva, sunteţi înamoraţi sau vi s-au promis un post, o funcţie.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

E cineva care vrea să vă recucerească şi se poate să vreţi şi voi dacă n-a fost ocupat locul din inimă. Se poate să faceţi o trataţie în cinstea cuiva pentru care aveţi o stima deosebită şi o să vă creeze o atmosferă din care să vă alimentaţi cu toţii, să vă hrăniţi şi sufleteşte.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Vouă e posibil să vă pice cineva cu tronc şi să puneţi capăt singurătăţii, fie ea şi-n doi şi o să va-ntremati sufleteşte. O să vă puteţi distra şi cu bani puţini, important este să fiţi alături de cei pe care-i iubiţi şi să staţi la o cafea, nu e nevoie să vă daţi peste cap cu tot felul de sofisticării.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E un indiciu de drum, poate vă duceţi într-o excursie şi vă-ntoarceţi fie diseară, fie mâine dacă aveţi unde înnopta. Se anunţă o zi plină ochi de evenimente, cu vizite, plimbări, distracţie, cât să vă refaceţi după o perioadă în care aţi fost sub imperiul stresului.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să vă simţiţi atraşi de cineva care mai mult va intriga decât vă place şi să iasă totuşi, o relaţie de viitor. Poate v-aţi implicat într-o activitate care-i face fericiţi pe nişte oameni aflaţi în dificultate şi o să vă croiţi drum pe o filieră filantropică de succes.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să daţi cărţile pe fata într-o chestiune de ordin sentimental şi o să vă raspuna şi celălalt cu aceeaşi sinceritate. Aveţi o energie debordantă şi o s-o porniţi spre o zonă de agrement, cu prietenii care-or să ţină şi ei pasul cu voi pentru c-aveţi un vibe comun.