Berbec

Nu te interesează nimic altceva decât să reușești să faci tot ce ți-ai propus astăzi. Îți propui ceva nou care te-ar putea ajută să avansezi în carieră. Nu e ușor, dar cu puțin efort vei reuși.

Taur

Ești ceva mai relaxat. Îndrăznești să pui în practică ceea ce gândești, fără să ai senzația că ar trebui să ceri o aprobare. Rezultatele vor dovedi că ai avut dreptate.

Gemeni

Tot ceea ce visai să se întâmple astăzi pare că se năruie chiar din primele ore ale dimineții. Ai răbdare, nu dispera. Până seară, lucrurile vor sta exact așa cum ți-ai dorit.

Rac

Te simți creativ astăzi. Profită de asta și lasă-ți imaginația să zburde. Îi vei uimi pe toți cu cele mai îndrăznețe propuneri. Ceea ce urmează îți va da un sentiment de satisfacție și de împlinire.

Leu

Niste probleme de familie îți rețin atenția în cea mai mare parte a zilei. Nu te simți obligat să le explici. Atenție la unele aspecte financiare, nu este o zi potrivită pentru a risca.

Fecioară

Astăzi poți intra în conflict cu cei dragi, deoarece fiecare vede lucrurile altfel. Dacă simți că toată lumea ți se împotrivește, fii mai atent la ține însuți: nu cumva e vină ta? Încearcă să ajungi la un compromis.

Balanță

Esti bine dispus astăzi și emani un farmec aparte. Ai mereu zâmbetul pe buze, nimic nu pare imposibil pentru ține și orice faci îți iese perfect. Nu te miră că toți te privesc cu invidie.

Scorpion

În general te preocupă doar ceea ce îți aduce ție beneficii, dar astăzi te concentrezi mai mult pe cum ai putea să-i ajuți pe cei din jur. Asta și datorită unor prieteni care te implică într-o acțiune de caritate.

Sagetător

Dacă profesional totul merge din ce în ce mai bine, nu același lucru îl poți spune și despre relația cu persoană iubita. E ceva vreme de când nu ați mai stat de vorba despre voi doi și au apărut niște tensiuni. Vezi ce se întâmplă.

Capricorn

E o zi destul de agitată azi, dar păstrează-ți calmul și nu ceda impulsului de a te certa cu toată lumea. Ești nemulțumit, parcă totul se mișcă prea încet și nimeni nu ține pasul cu ține... Dar unde te grăbești așa?

Varsător

Este ultima zi a săptămânii și este posibil să fi lenevit prea mult în week-end. Totuși, fă un efort și fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Riști să ratezi ceva important.

Pești

Ai multă treabă, deși e duminică, și nu îți permiți nici măcar o pauză. Nu te epuiza pentru că te așteaptă o săptămână nu prea ușoară la muncă. Nu te neglija.