Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se pare c-o să-i adunaţi în jurul; vostru pe cei cu care aveţi preocupări comune să călătoriţi, să faceţi sport, să mergeţi la evenimente. Se poate să vă facă cineva o surpriză şi să vină de la mare distanţă, să v-aducă şi o veste trăsnet şi să porniţi pe un nou drum împreună.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E posibil să primiţi nişte cadouri, poate sărbătoriţi ceva sau e o masă festivă cu familia şi prieteni. O să cheltuiţi câţi bani e nevoie ca să ieşiţi în doi, sau cu familia, să vă destindeţi, ca să v-apucaţi serios de muncă de luni încolo, c-or să fie multe solicitări.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se muleze atât de bine pe stilul vostru, încât să vi se pară omul ideal. Poate aflaţi un pont despre o afacere, la întrunirea amicală la care o s-ajungeţi şi după ce analizaţi pe toate fețele situaţia vă pronunţaţi da sau nu.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să luaţi un premiu dacă vă-nscrieți într-o competiţie, fie şi pe o pârtie de chi, sau între prieteni undeva. Se poate să treceţi în revistă mai multe evenimente la care sunteţi invitaţi şi să mai adăugaţi pe lista de prieteni nume noi.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

În orice moment puteţi întâlni pe cineva care să fie atras de voi şi să fie reciproc sentimentul, să-ncepeti o relaţie de viitor. E multă lume interesată de voi în perioada asta şi o să interactiona’i cu oameni din diferite domenii, şi poate v-alegeţi cu nişte promisiuni de muncă şi cu ceva concret chiar.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să vă descurcaţi lejer cu banii, cu cheltuielile, n-o să vă obţineţi de la lucrurile care vă fac plăcere. Poate vă pregătiţi de un botez, o să fiţi chiar părinţii spirituali ai unui copilaş şi o să fie o mare bucurie în familia voastră - tot vă plac atât de mult copiii.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Voi puteţi întâlni pe cineva care e pe lungimea voastră de undă şi cu toate că pare o relaţie imposibilă s-ar putea să fie bună. O să vă contacteze cineva care vă preţuieşte din punct de vedere profesional şi o să fiţi interesaţi de o ofertă chiar şi de principiu că se poate materializa.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se pare c-o să vă faceţi un pic de timp liber şi pentru cineva bolnav şi o să fie un câştig sufletesc reciproc. Se poate să fiţi alături de nişte buni prieteni sau rude care se căsătoresc, sau îşi reînnoiesc jurămintele după ani de mariaj şi să trageţi un chef cu familia şi prietenii.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Sfera sentimentală e activată frumos şi e tocmai bine pentru o împăcare, o cerere în căsătorie. E posibil să vă duceţi o oră, două, în plimbare la nişte prieteni care v-aşteaptă, la un chef şi o să vă prindă bine să sponsorizaţi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să vă-ntâlniţi la cafea cu angajator, un sponsor să evaluaţi şansele de a lega o afacere, să v-alegeţi cu nişte bani. Pare să fie un eveniment de familie, care o să reunească rudele de toate gradele, o fi o nuntă, dar se poate să fie şi o aniversare, ba chiar şi un botez, poate fi.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Întrunire cu grupul, poate plecaţi în excursie, sau e un chef de la care nu se pune problema să absentaţi. Programul se scrie din mers, vă mai răzgândiţi în privinţa unor evenimente la care v-aţi fi putut duce, dar că se ivesc altele şi mai şi - oricum, o să fiţi selectivi.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate-i faceţi o surpriză cuiva care ştiţi că se topeşte de dorul vostru şi ocazionaţi o întâlnire. Un prieten insistă să vă vedeţi, îşi reînnoieşte invitaţia şi o să puneţi la cale un program de timp liber ca să vă dezmorţiţi şi sufleteşte şi trupeşte.