Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O apariţie la care nu v-aţi fi aşteptat, e cineva care vrea să fiţi împreună şi o să formaţi un cuplu frumos, pe viaţă chiar. Se poate să aibă loc un eveniment important, o ceremonie, o nuntă, un botez, o gală, poate fi şi aniversarea voastră şi să fiţi înconjuraţi de lume multă, prieteni, rude.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Invitaţie la o cină romantică, e un moment în care se poate să vă decideţi, de comun acord, să vă căsătoriţi. Or să vă caute nişte prieteni care vor să vă implicaţi într-o activitate de timp liber şi o să vă găsiţi câteva ore ca să vă deconectaţi, să vă duceţi la schi, la patinoar.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E posibil să vi se mulţumească într-un fel pentru rezultatele unei munci de durată şi să faceţi cinste, să trageţi un chef. Poate plecaţi într-o excursie, aveţi chef de distracţie într-un parc de aventuri şi o s-aveţi grijă de copii, să-i duceţi acolo unde şi-au dorit încă din vacanţă să meargă.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Vă invită cineva la o ceremonie şi o să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care vă pot fi parteneri de afaceri, sau companion de viaţă, în cazul unora. Se pare că o să aveţi parte de o surpriză plăcută, va caută cineva de care şi voi sunteţi interesaţi şi o să vedeţi ce se poate face ca să fiţi împreună - ca şanse sunt.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate vin musafiri de la drum, asta dacă nu plecaţi voi pe undeva, oricum o s-aveţi o zi de confort afectiv. E cineva care vrea să luaţi în serios relaţia voastră sentimentală, dar voi aţi avea parcă nişte obiecţii, în schimb nu sunteţi împotriva - trebuie doar să recalibraţi relaţia - atât.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate s-aveţi prilejul de a atrage atenţia unor oameni care or să facă echipă cu voi la treabă şi-o să faceţi rost de bani. La voi se observă o iubire împărtăşită şi nu mai e decât un pas până la căsătorie, deşi sunteţi cam reticenţi din fire, şi nu lăsaţi nimic la voia-ntamplarii, de data asta o să vină totul de la sine.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să intraţi într-o relaţie care să vă completeze frumos şi să devină o nevoie constantă să fiţi împreună. I-oti fi promis cuiva că îi faceţi o vizită şi-o să faceţi turul de onoare pe la prieteni, să va-ncarcati bateriile c-aveţi nevoie şi voi de schimbat o vorbă, un sentiment.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

E posibil să vă intersectaţi în drumurile voastre cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi să construiţi pas cu pas o relaţie. O să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni care au aceleaşi preferinţe în materie de distracţie, petrecut timpul liber şi o să vă destindeţi, o să vă remontaţi.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să vă duceţi la un botez sau îşi schimbă jurăminte de credinţă nişte prieteni şi-o să fiţi şi voi martori la aşa ceva. Poate vă duceţi la un concert, o decernare de premii, şi o să vă alegeţi poate şi voi cu o distincţie, cu mulţumiri pentru rezultatele de top din ultima vreme.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să vă cheme cineva la un prânz în altă localitate, sau să vă daţi cu schiurile, cu placă pe vreo pârtie şi vă duceţi. Se poate să daţi o petrecere c-aţi încheiat un capitol din viaţă, c-o fi ziua cuiva de naştere din familie, a vreunuia dintre copii şi vreţi să fie şi prietenii cu voi.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se adună rudele şi prietenii ca să faceţi un consiliu de familie să puneţi la cale nunta anului sau un botez cu surle şi trâmbiţe. Dispoziţie de plimbare aveţi, la orice oră, c-aveţi o energie suplimentară pe care vreţi s-o consumaţi, să daţi refresh organismului.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să faceţi cunoştinţă cu cineva care vede în voi partenerul ideal şi se poate încet-ncet să vedeţi şi voi acelaşi lucru. O să le faceţi pe plac alor voştri, vă pliaţi pe dorinţele lor şi fie plecaţi într-o excursie să mai schimbaţi aerul, peisajul, fie vă duceţi la un spectacol, ori să mâncaţi în oraş.