Cel mai longeviv jucător din istoria CSM Oradea, Laci Lazar (30 ani) a semnat un nou angajament cu campioana României. Pivotul de 2.10 metri va evolua pentru echipa din orașul său natal și în sezonul 2018/19, după ce a petrecut mai bine de un deceniu la Oradea.

 Laci este un produs al LPS Bihorul Oradea, acolo unde a evoluat sub comanda profesorului Dragoș Oprea. Apoi a debutat în anul 2003, la Clubul Atletic Oradea. Lazar cu care a promovat în primul eșalon, moment în care ea a fost preluată de CSM Oradea.

Lazar a evoluat opt sezoane în Liga Naţională alături de CSM Oradea, după care a jucat în primul eșalon al Ungariei, la Jaszbereny, dar şi la BC Mureș şi BCM U FC Argeș Pitești, înainte de a reveni la Oradea. În sezonul 2017/18, după întoarcerea la CSM, Laci a jucat  șapte meciuri.

Până acum, alţi  șapte jucători care au câștigat titlul național în urmă cu două luni au parafat noi angajamente ori aveau deja contracte în vigoare cu CSM CSU Oradea pentru stagiunea 2018/19. Aceștia sunt: Vaidas Kariniauskas, Kris Richard, Muhamed Pasalic, Bobe Nicolescu, Mihai Gavrilă, Sean Denison și Arturas Valeika. Pe lângă aceştia, au mai semnat cu CSM  şi Giordan Watson şi Sean Barnette.