Echipa bihoreană de Liga a III-a CSC Sânmartin va începe pregătirile cu un nou antrenor. Gheorghe Ghiț este noul antrenor principal, urmând să-l înlocuiască pe Cosmin Bodea, care va continua în cadrul clubului în funcția de director tehnic.

Gheorghe Ghiț a mai activat la nivel de seniori la CF Liberty, FC Bihor, Crișul Sântandrei, iar în ultimii ani a antrenat grupa 2005-2006 de la LPS Bihorul Oradea. În pauza competițională, CSC a pierdut doi jucători, aflați la final de contract. Mijlocașul Alexandru Sorian a optat pentru SCM Zalău, iar portarul Adrian Barabaș va ajunge la ACS CAO 1910 Oradea.

Reunirea lotului este programată în 5 iulie, lotul urmând să fie completat cu trei atacanți, doi fundași centrali și doi juniori.

Deocamdată a semnat deja atacantul Andrei Făgărășanu (30 de ani), care în ultima ediție a evoluat la CSC Dumbrăvița, locul 3 în Liga 3, Seria 8. În sezonul precedent, Făgărășanu a marcat 10 din cele 35 de goluri reușite de echipa timișoreană în campionat.

CSC Sânmartin a încheiat campionatul trecut pe locul 5 în Seria 10.

Noua ediție de campionat din Liga a III-a este programată să demareze în 28 august, tot cu zece serii a câte zece echipe, dar cu play-off și play-out. Decizia în acest sens va fi anunțată după Comitetul Executiv al FRF din data de 27 iunie.