De vineri şi până duminică la Piatra Neamţ va avea loc turneul final al Campionatului Naţional al Firmelor şi Instituţiilor publice. Bihorul va fi reprezentat de şase echipe calificate în urma disputării campionatului local, care s-a bucurat de un interes deosebit încă de la prima ediţie.

Formaţiile bihorene participante sunt Termoficare, Plexus, Celestica, Temad, Madrugada, Bricostore. "Sperăm ca una din aceste echipe să se claseze pe podium, deşi concurenţa e acerbă", a declarat Spiridon Baltsavias, organizatorul campionatului firmelor desfăşurat la Oradea pe două serii. La întrecerea de la Piatra Neamţ vor fi prezente 42 de echipe.

În altă ordine de idei, între 30 iunie şi 2 iulie, pe terenurile sintetice de la Baza Tineretului din Oradea va avea loc Campionatul Regional  Nord-Vest cu participarea a 20 de echipe repartizate în patru grupe. Între acestea se vor afla şi campioana judeţeană AEK Oradea şi vicecampioana Panoramic. Cele mai bune şase echipe se vor califica la faza finală a Campionatul Naţional de la Bacău.