Stadion: Crișul

Spectatori: aproximativ 130

Marcatori: S. Pop (17, 40, 50, 62), Bot (90) / Ciocan (33)

Cartonaş galben: Dumiter 86

Arbitrii:  Daniel Dumuța - la centru; Orban Norbert, Gozman Cristian - asistenţi. Observator A.J.F: Horia Buz.

CRIȘUL: Țîrtea, Dordea (61 Mărghitaș),  M. Madar, Dejeu, Toderaș, Mândrila (69 Crăciunea), Gubics, Dumiter, Bot, Șoit (76 Horvath), S. Pop. Antrenor: prof. Mihai Lele.

OLIMPIA SALONTA: Gurguța - Fojka, Perț, Țuțuianu, Cârjan, Ciocan, Petran, Pintea, Selejan (66 Ţirban). Câmpean, Mitran                                                    Antrenor: Ruben Ţirban.

A devenit o normalitate pentru publicul aleșdean să se bucure de prestația jucătorilor echipei Crișul și implicit de victorii la scor. Iată că după victoria obținută la Oșorhei, din etapa intermediară, Olimpia Salonta a fost o nouă victimă pe terenul din Aleșd.

Echipa din Salonta, debusolată, în cădere liberă în clasament, și-a trecut în cont o altă înfrângere care atârnă greu în intenția de a scăpa de retrogradare. În jocul de la Aleșd, oaspeții cu câteva excepții s-au consolat cu statutul de victimă, încercând doar să limiteze scorul. În schimb, elevii prof. Lele Mihai, au prestat un joc ofensiv, în care pasele precise au creat faze de finalizare, dintre care cinci au fost transformate în goluri. Și de această dată, Sergiu Pop, căpitanul și liderul echipei, golgheter al campionatului și-a trecut în palmares alte 4 goluri, ajungând la cota de 31 marcate. Bucuros de victoria echipei, dar supărat pentru cele cinci ocazii ratate,  Dumiter a fost ghinionist în acest meci, dar și-a adus contribuția la victorie prin pasele trimise colegului său Sergiu Pop, unele transformându-se în goluri.

Festivalul golurilor a început în minutul 17, când Sergiu Pop aflat la marginea careului, a trimis mingea în colțul lung (1-0). A ieşit la rampă şi golgeterul oaspeților, Sergiu Ciocan, care l-a surprins pe Ţârtea, cu un şut din marginea careului (1-1). Sergiu Pop (40), după o cursă pornită de la mijlocul terenului, şi-a depășit uşor  adversarii și, din careul mic, a trimis pe lângă bară. Tot el (44), ridică scorul la 2-1 în urma unei lovituri de la 11 metri ca urmare a unui fault în careu asupra lui Șoit. În minutul 50, același S.Pop, înscrie din lovitură liberă de la 25 m. în colțul lung și 3-1. Salontanii au avut o răbufnire, dar mingea trimisă de Petran a lovit bara. Golul patru, înscris de Pop (62), a venit tot după o fază fixă. Aflat la 16 metri, nemarcat, atacantul a oprit o minge venită de „nicăieri” și, de pe loc, a expediat-o în vinclu, fără speranțe pentru portar (4-1). Ultimul gol a fost reuşit de Bot (90), după o cursă pe partea dreaptă a atacului echipei sale și fără opoziția apărării adverse, plasând mingea în colțul lung (5-1).