Stadion: Orășenesc

Spectatori: 113

Marcatori: Galea 57, 61, Dr. Pele 87, P. Pantea 90+2

Cartonașe galbene: Fofiu /Pop, Ilieș, D. Jurcă

CSO: Fofiu - Ciobriș, Tuduce (81 G. Jurcă), Gruie, Dumbrăveanu, R. Pirtea, Norocea, Toma (64 Dr. Pele), Oncică (72 P. Pantea), Galea, Haica (56 Gavriș).

Antrenor: Voicu Popa.

Universitatea: Săvescu - Varga, Bulz (88 Coman), Boneta, Pușcaș, Pop, Popa, D. Jurcă, Gavrilaș (46 Bocioc), Ilieș (46 Șandra), Birta.

Manager sportiv: Alexandru Ilieș.

Arbitri: Ionuț Cheregi - la centru, Adrian Ciuciu și George Urs - asistenți.

Observator AJF: Cristian Nagy.

Meciul de la Ștei a adus față în față două echipe cu stări diferite de spirit, în care situația gazdelor era una destul de critică dacă luăm în calcul poziția „șubredă” din clasament, în timp ce orădenii, situați la mijlocul acestuia, erau lipsiți de griji. Pe lângă victoria clar obținută, șteienii au „spulberat” pur și simplu niște „studenți”, parcă veniți în excursie, sub Apuseni.

Spiritul colectiv de echipă, ambiția, dar și disciplina tactică au fost primele „semne” de bun augur a șteienilor încă din startul unui meci pe care l-au dominat autoritar, iar victoria, una zdrobitoare, a venit ca o consecință logică a unei prestații mult superioare în comparație cu evoluțiile anterioare. Prima ocazia a venit chiar în startul meciului când Toma (2) a executat, înșelător, o lovitură liberă, de la aproximativ 30 metri, care a trecut puțin peste bară, după care echilibrul s-a instalat până la jumătatea reprizei, orădenii reclamând, eronat, o lovitură de pedeapsă, neacordată însă. Galea (23) a șutat puternic, din unghi, dar Săvescu a respins greu până la Haica care a ratat incredibil. Tuduce (27) a expediat puternic un balon respins precis de Bulz, iar la ultima fază a reprizei Săvescu a avut un reflex uluitor la „torpila” lui Toma (45) pe care a respins-o din vinclu. Același Săvescu, însă, a avut o ieșire hazardată respingând greșit un balon care a juns la Galea (57) a cărui șut, de la 35 de metri a poposit în plasă, (1-0). O pasă precisă a lui Oncică l-a găsit nemarcat pe omniprezentul Adrian Galea (61) care a reușit dubla, (2-0). Gavriș (65) s-a „jucat” cu câțiva apărători adverși, însă s-a jucat și cu o imensă ocazie, spre disperarea antrenorului Voicu Popa, pe care, cu siguranță, l-a mai „părăsit” câteva șuvițe din podoaba capilară. Primele șuturi, atenție, înspre poartă au fost trimise de Șandra (77) și Bulz (79), mult alături însă, pentru ca finalul de meci să devină unul de coșmar pentru orădeni. Dr. Pele (87) a taxat erorile în lanț ivite în nesigura defenisivă oaspete, pentru ca, la ultima fază a meciului, centralul partidei, Ionuț Cheregi, să aplice excelent legea avantajului, nesancționând o lovitură de pedeapsă, iar P. Pantea (90+2) a „fixat” diferența de pe tabela de marcaj, 4-0. Pe lângă punctele, atât de necesare, șteienii au obținut o victorie de moral în vederea dificilei confruntări pe care o vor avea sâmbătă, la Beiuș, în compania echipei gazdă, CS Bihorul, o grupare în „suferință” accentuată în acest sezon competițional.