Singura echipă neînvinsă după patru etape disputate vine la Oradea în speranţa că-şi va menţine linia de clasament. Nu-i va fi uşor, deoarece orădencele au arătat o formă excelentă după înfrângerea din prima rundă. Partida, care va conta pentru etapa a 5-a din Seria Vest a Diviziei A2, se va disputa mâine, de la ora 13.00, în sala de sport de la LPS Bihorul.

 

Cu toate că întrecerea mai are multe etape de disputat, CSU Oradea, în eventualitatea unui succes la cel puţin două seturi diferenţă, ar putea urca pe prima poziţie a clasamentului, fapt remarcabil pentru o formaţie care practică acest sport mai mult din pasiune. Misiunea nu va fi uşoară, FC Argeş fiind o echipă care în sezonul trecut a activat pe prima scenă a voleiului feminin românesc. Fetele pregătite de Mariana Szabo Alexi ocupă locul al treilea în clasament cu 9 puncte după trei succese şi o înfrângere. De menţionat că Medicina CNUE Târgu Mureş, singura formaţie care a învins pe CSU Oradea, a pierdut cu 3-1 la seturi duelul din deplasare cu FC Argeş.

 

Etapă din Campionatul Naţional de speranţe

Într-o altă ordine de idei, tot în aceeaşi locaţie, mâine şi duminică, se va desfăşura o etapă din cadrul Campionatului Naţional de speranţe la care vor participa echipele LPS Bihorul, ACS Arany Salonta, CSŞ Avram Iancu Ştei şi CS Era Sport Oradea. Astfel iubitorii acestui sport vor avea posibilitatea să urmăreasca multe jocuri de volei la care participă echipe din judeţul Bihor, ceea ce demonstrează încă o dată popularitatea în creştere a acestei discipline sportive pe plan local.

 

Celelalte partide din etapa a 5-a: Medicina CNUE Târgu Mureş - SCM U Craiova, CSM Sibiu - Volei Club Deva şi Transilvania Braşov - CSU Poli Timişoara.

 

Clasament după 4 etape:

  1. FC Argeş - 11 puncte
  2. CSU Poli Timişoara - 10 puncte
  3. CSU Oradea - 9 puncte
  4. Medicina CNUE Tg. Mureş - 8 puncte
  5. Transilvania Braşov - 7 puncte
  6. Volei Club Deva - 2 puncte
  7. SCM U Craiova - 1 punct
  8. CSM Sibiu - 0 puncte