Handbaistele pregătite de Doina şi Cristian Ardelean au fost foarte aproape să obţină un nou rezultat important după cel din runda precedentă. CSU Oradea a fost învinsă la doar un gol diferenţă 26-25 (11-10) de către CSU Reşiţa într-o partidă care a contat pentru etapa a 12-a din Seria D a Diviziei A.

Meci echilibrat de la un capăt la celălalt la Reşiţa, între cele două formaţii universitare, în care oaspetele au venit să confirme că succesul contra Chişineului-Criş nu a fost întâmplător. Totuşi, sirena de final a găsit echipa bănăţeană în avantaj, chiar dacă de un singur gol. Un meci frumos pentru numeroşii spectatori aflaţi în polivalenta reşiţeană, destul de încrâncenat, de multe ori duelurile fiind sancţionate cu eliminări. Resimţind dureri, Cipriana Petric şi Irina Munteanu, două dintre cele mai bune jucătoare din victoria cu Crişul lui Sebastian Tudor, au fost folosite mai puţin, însă şi handbalistele mai tinere s-au descurcat onorabil în faţa unui adversar mai bine clasat.

Pentru echipa orădeană au punctat Sabrina Lazea 10 goluri, Cristina Abodi 5, Maria Tanc 6, Dana Verzea 2, Cipriana Petric 1 şi Bianca Gaga 1. Au mai evoluat Crina Pintea, Irina Munteanu, Ariane Zegrean, Adina Sabău, Cornelia Vrabie, Maria Damian, Edina Somogyi, Valeria Motogna, Alexandra Corondan şi Anamaria Hercuţ.

Într-o altă partidă din etapa a 12-a, CSU Universitatea de Vest Timişoara a pierdut 30-33 (14-19) duelul de pe teren propriu cu Crişul Chişineu Criş. Jocul CSM Târgu Mureş – Minaur 2 Baia Mare s-a disputat după închiderea ediţiei. În runda viitoare, la sfârşitul acestei săptămâni, CSU Oradea va primi vizita liderului CSM Târgu Mureş.