Ultima etapă din cadrul Seriei C a Diviziei A la handal feminin programează la Sala Polivalentă din Reșița duelul dintre echipa locală a Clubului Sportiv Universitar și CSU Oradea. Jocul, contând pentru runda a 14-a, se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, cu începere de la ora 12.00.

Confruntarea va aduce față în față două vecine de clasament (Oradea, a 4-a clasată, și Reșița, ocupanta locului al 5-lea), dar nu două echipe de același calibru, iar cel mai bine demonstrează asta punctele acumulate în cele 9 partide disputate de către fiecare formație. Oradea a totalizat până la acest moment 12 puncte după 4 victorii și 5 înfrângeri în timp ce formația reșițeană are doar 4 puncte acumulate după un bilanț care cuprinde 1 succes, 1 egal și nu mai puțin de 7 eșecuri. Mai mult, formația orădeană pregătită de către Sebastian Tudor vine la acest meci după nu mai puțin de 5 victorii consecutive obținute în meciurile directe cu echipa din Reșița. În actuala ediție de campionat, CSU Oradea s-a impus cu 34-30 în jocul direct disputat în orașul de pe Crișul Repede. În ultimele partide jucate, atât Reșița, cât și Oradea au fost învinse de către același adversar, CSU Cluj-Napoca, a doua clasată. Dacă bihorencele au cedat la doar un gol diferență, scor 28-27, într-o partidă susținută în deplasare, reșițencele au fost învinse clar, scor 23-36, într-un meci disputat chiar pe propriul teren. Așadar, CSU Oradea încheie campionatul Seriei C din Divizia A cu o partidă susținută în deplasare în compania unui adversar pe care datele statistice ne arată că poate să îl învingă. Cu toate acestea, indiferent de rezultatul final, bihorencele își vor păstra poziția ocupată în clasament.

Celălalt joc din ultima etapă este derby-ul campionatului, meciul dintre primele două clasate, CSM Deva și CSU Cluj-Napoca. Liviu Rebreanu Turda și UVT Timișoara vor sta.

Pe primele locuri în clasamentul Seriei C: 1. CSM Deva – 27 puncte (9 jocuri), 2. CSU Cluj-Napoca – 21 p (9 j), 3. Liviu Rebreanu Turda – 18 p (10 j) și 4. CSU Oradea – 12 p (9 j).