Inter vânează aurul" este titlul de pe prima pagină a ziarului din Italia Gazzetta dello Sport. Visul echipei nerazzurra, de a-l aduce la Milano pe "Balonul de Aur", Luka Modric, ia din nou amploare.

După ce și-a anunțat, vara trecută, intersul pentru "galatic", dorința lui Inter se face din nou auzită. Oficialii echipei pregătite de Luciano Spalletti sunt pregătiți să negocieze cu formația lui Florentino Perez pentru jucătorul croat. "Discuțiile s-au intensificat în ultima perioadă", au mai notat italienii.

Real Madrid este de nerecunoscut în acest sezon. A ajuns pe locul cinci în La Liga, la 10 puncte de liderul Barcelona, iar după ultimul meci, încheiat cu un eșec, 1-2, în fața celor de la Real Sociedad, Modric a recunoscut că la echipă sunt probleme.

"Nu putem să facem câte o prostie la fiecare început de meci. Trebuie să vorbim clar între noi, nu este vorba de noroc. Altele sunt problemele noastre", a spus apărătorul în vârstă de 33 de ani, la finalul meciului cu Sociedad.

Potrivit presei din Pensinsulă, Inter vrea să îi ofere 25 de milioane de euro pe an plus contract garantat în China peste 5 ani.

Inter îl vrea și pe Arjen Robben

"Serios? Sunt foarte mândru şi fericit (n.red. - de interesul Interului). În ultima perioadă am fost ocupat, dar este plăcut să aud că mă vrea. Pentru mine, totul e deschis pe viitor, încă aştept. Vreau să analizez şi să mă pregătesc cât mai bine. Acum îmi doresc să mă întorc la echipă şi să joc cât mai mult. Mă simt privilegiat că echipe importante se interesează de mine”, a declarat Robben, citat de football-italia.net.