„Vulturii verzi” au întâlnit într-un meci de pregătire, pe terenul sintetic de la Stadionul Tineretului, echipa LPS Bihorul. La capătul unui joc pe care l-au controlat în cea mai mare parte, elevii lui Florin Fărcaş s-au impus la limită 1-2 după ce la pauză scorul era egal, 1-1.

 

Chiar dacă au dominat în general partida, jucătorii pregătiţi de Florin Fărcaş au fost vizibil incomodați de dimensiunile reduse ale terenului, neputând să-și desfășoare jocul obișnuit. Au fost nevoiţi să muncească pentru a obține această victorie la limită. Terenul redus se părea că le convine mai mult gazdelor care au reușit să echilibreze partida în multe momente ale jocului. Jucătorii LPS-lui au deschis scorul în minutul 13 atunci cănd, la o pasă în adâncime, atacantul gazdelor l-a driblat și pe Egri ieșit în întâmpinare, înscriind apoi cu lejeritate în poarta goală. A fost nevoie de execuția de excepție a lui Sergiu Ciocan, în minutul 26, care a trimis din lateral stânga, de la circa 20 de metri, un șut frumos în vinclul opus al porții gazdelor și de oportunismul lui Andrei Haș, în minutul 57 care a „băgat'' latul la o centrare venită din dreapta, altfel finalul putea fi o surpriză neplăcută pentru echipa de liga a 4-a. Ocazii de gol au mai fost, și de-o parte și de alta, mai multe și mai mari pentru CAO, însă au fost ratate incredibil, atacantul Pașca fiind campion la acest capitol.

Pentru CAO Oradea urmează un meci „tare'' de pregătire cu Luceafărul Oradea, echipă de Liga a II-a, partida urmând să se desfăşoare sâmbătă, 16 februarie.

CAO 1910 Oradea: Egri - Man, Letan, Alungi, Ramira, Haș, Ardelean, Costea, M. Junc, Ciocan și Laslău. Au mai intrat repriza a doua: Herman - Varodi, Köteleș, Panti, Țârtea, Balogh, Török, Tenche, Pașca și A. Junc. Antrenor: Florin Fărcaș.

Ioan KLESZKEN