Campioanele Maramureşului şi Bihorului dispută sâmbătă primul meci din "dubla" de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Minaur Baia Mare şi CSC Sânmartin se duelează de la ora 18.00 pe Stadionul "Viorel Mateianu".

 

Se anunţă o confruntare acerbă, între două echipe ambiţioase, care-şi doresc mult să facă pasul în eşalonul trei. Ambele grupări au în componenţă jucători obişnuiţi cu ligile superioare. Numele mai cunoscute de la băimăreni  sunt Ciprian Duruş (30 de ani), fost jucător de Liga 2 cu FCM Baia Mare sau Olimpia Satu Mare, Marius Feraru (29 de ani, ex-FCM Baia Mare) şi Răzvan Lupu (27 de ani), ex-CF Liberty sau FC Bihor. La CSC, Morna, Trip, O. Popa, S. Ban sunt jucătorii care au trecut prin eşaloane inferioare. Minaur, pregătită de Dorin Toma, fost jucător la CFR Cluj şi antrenor la FCM Baia Mare, a câştigat Seria Sud a campionatului Ligii a IV-a cu 17 victorii şi 3 înfrângeri, golaveraj 131-26. Ulterior, a câştigat cu scorul general de 11-0 (7-0, 4-0) play-offul cu Bradul Vişeu de Sus, învingătoare în Seria Nord.

La ultimul meci, Minaur Baia Mare a evoluat în formula Danciu - Balmoș (59 Pohl), Borota, Duruș, Feraru (46 Vasyl), Giurgiu (46 Sabadâș), Ignat, Lupu, Simion, Bococi (67 Hreniuc), Lihet.

Antrenori: Dorin Toma - principal, Cristian Bogdan - secund.

CSC Sînmartin, antrenată de Ovidiu Morna,  a câştigat lejer Liga a IV-a Bihor cu 19 puncte avans faţă de locul 2, înregistrând 24 de victorii, 4 remize şi două înfrângeri, golaveraj 97-23.

Returul se va juca sâmbătă, 30 iunie, de la ora 17.30, la Baza Sportivă „Luceafărul” din Sânmartin.