Începutul de an aduce şi un puternic turneu de minifotbal organizat la Iaşi, în perioada 12-14 ianuarie. 24 de echipe din România și Republica Moldova vor lua parte la Cupa Unirii, competiţie la care va lua parte şi Selecţionata Bihorului.

 

Managerul echipei bihorene, Spiridon Baltsavias, a convocat jucători de la mai multe grupări angrenate în Campionatul Judeţean de minifotbal. Este vorba despre Biro, Rus, Trip, Toma, Marcu, Iova, Bundea, S. Grozav, Ferik, Șumălan, Teșan, Silaghi și Maticaș.

„Este un turneu foarte puternic, pentru că vor fi prezente primele opt echipe din campionatul naţional, plus campioane regionale. Am decis să ne prezentăm sub titulatura Selecţionata Bihorului pentru a da ocazia şi altor jucători care nu fac parte din lotul AEK Oradea să participe la un astfel de turneu”, a afirmat Spiridon Baltsavis.

Cheltuielile legate de participarea la competiţie vor fi suportate de Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Bihor. Forul fotbalistic bihorean are peste 1.000 de jucători legitimaţi, angrenaţi în competiţiile de la Baza Tineretului. Aici sunt angrenate 71 de echipe în cele două ligi din Campionatul Judeţean şi Campionatul Firmelor şi Instituţiilor publice.